Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Válás közben eljegyzés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás közben eljegyzés, lehetséges?

Figyelt kérdés
Épp váló félben vagyok.4hónapja mentem külön a "volt férjemtől"(régóta rosszban voltunk,csak a gyerek miatt voltunk együtt)Van egy párkapcsolatom 2 hónapja.Rézben együtt élünk,részben nem(náluk is nálunk is vagyunk,hivatalosan nem költöztünk össze)A srác elfogadta a kisfiam imádják egymást(a gyermek apja nem látogatja mióta eljöttünk 1x se kereste a kicsit)Párom felhozta az eljegyzés témát meg hasonlókat.Konkrét választ nem adtam neki,csak annyit hogy várjon míg teljesen szabad leszek.
2009. nov. 16. 09:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%
Na és akkor?:) én is egy suliba jártam kis gézával, mégis ha egybeköltöznék vele, 4-5 hónap múlva kiderülne biztos egypár teljesen új dolog...:)
2009. nov. 16. 10:25
 12/23 anonim ***** válasza:
82%

Én módosítanám a kérdést: "Eljegyzés két hónap után?"

Azt gondolom, hogy két hónapra akkor sem alapozhattok, ha régóta ismeritek egymást. Szerintem borzasztóan elhamarkodott lépés lenne, egyikőtöknek sem lenne jó, ha ilyen gyorsan bevállalnátok az eljegyzést, főleg úgy hogy még el sem váltál... Szerintem nagyon helyesen gondolod, hogy amíg nincs a kezedben a papír, felesleges eljegyzést tartani. Nekem ez amolyan cseberből-vederbe dolognak tűnik.

2009. nov. 16. 10:29
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ne siesd el!! Ha boldogok vagytok akkor a gyűrű nélkül is tudjátok élni még az életeteket. Vidáman élitek az életeteket és amikor majd ugy érzed h eljött az ideje akkor jöhet. De mindenképp egyszer költözz össze vele hogy ismerd meg
2009. nov. 16. 10:30
 14/23 anonim ***** válasza:
88%

A válás hivatalos dolog, az eljegyzés meg nem az. Az eljegyzés csak nektek és maximum a családnak szól, bármikor következmények nélkül fel lehet bontani. Azaz válás közben lehet eljegyzést tartani, semmilyen törvény nem tiltja.

Ellenben igazat adok a többségnek: túl korai még. 2 hónap semmire sem elég, egymás megismerésére meg bőven nem. Egyszer olvastam valahol, hogy amíg a pár nem látta egymást mind a 4 évszakban, azaz nincsenek együtt egy éve, nem érdemes a házasságra gondolni.

Persze vannak kivételek: 7 év együttjárás és fél év házasság után azonnal válás, vagy a másik véglet, egy HÉT járás után eljegyzés, hamarosan esküvő majd 35 évnyi boldog házasság, ami napjainkban is tart... (Személyesen ismerem őket.)

A megismerés mélysége a lényeg, azt hiszem.

2009. nov. 16. 10:35
 15/23 anonim ***** válasza:
55%
Én egy időben voltam válófélben, eljegyezve és várandósan. Abszolút nem érdekelt vajon ki mit szól hozzá.
2009. nov. 16. 10:47
 16/23 anonim ***** válasza:
43%
Utolsó vagyok. És tudod még mit vettem észre a környezetemben? Hogy sokan irigykedtek rám mindezért. Hogy mertem, merem élni az életem.
2009. nov. 16. 10:49
 17/23 anonim ***** válasza:
68%
Két hónap után azért még korai az eljegyzés. Mi 4 évig jártunk, 4 éve vagyunk házasok. azért még ennyi idő után. Nem volt elég egyenlőre a házasság? Perzse nem jelenti azt, hogy a mostani sikertelen, de nem érzed jobban magad hogy egy kicsit független vagy? Egyik rossz kapcsolatból egy másikba rögtön?
2009. nov. 16. 11:36
 18/23 anonim ***** válasza:
73%
Egy eljegyzes se nem oszt, se nem szoroz. Ha mindketten akakrjatok, akkor hajra!
2009. nov. 16. 11:55
 19/23 anonim ***** válasza:
64%

Miért baj az,hogy 2 hónap után eljegyzést akarnak?

Nyugodtan lehet hisz az nem hivatalos csak magatoknak adtok egy ígéretet...Nem beszélve arról,hogy akár az igaz is lehet.Az én válóperem is javában zajlott amikor 1 hónap ismerkedés után összeköltöztem a párommal.Az én fiam is imádta-Azóta eltelt 9 év és még mindig együtt vagyunk..

Nem az számít,hogy ki mikor jegyzi el magát,vagy költözik össze a másikkal.Hanem az,hogy az évek alatt mennyire tudnak össze csiszolódni...

2009. nov. 16. 11:57
 20/23 anonim ***** válasza:
90%
11.57-es vagyok.A férjemmel 5 év együtt járás után (ebből az utolsó 2 évet már együtt is éltünk)házasodtunk össze..Házasság után 6 évvel el is váltunk...nem mindig válik be a hosszan tartó kapcsolat sem...
2009. nov. 16. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!