Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Válás közben eljegyzés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás közben eljegyzés, lehetséges?

Figyelt kérdés
Épp váló félben vagyok.4hónapja mentem külön a "volt férjemtől"(régóta rosszban voltunk,csak a gyerek miatt voltunk együtt)Van egy párkapcsolatom 2 hónapja.Rézben együtt élünk,részben nem(náluk is nálunk is vagyunk,hivatalosan nem költöztünk össze)A srác elfogadta a kisfiam imádják egymást(a gyermek apja nem látogatja mióta eljöttünk 1x se kereste a kicsit)Párom felhozta az eljegyzés témát meg hasonlókat.Konkrét választ nem adtam neki,csak annyit hogy várjon míg teljesen szabad leszek.
2009. nov. 16. 09:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
hova siet az új párod?:) így van, várjon, amíg Te késznek érzed magad rá. /Lehet hogy többet hallani se akarsz házasságról/Rögtön eljegyzés?? Éljen először veletek, tapasztalja meg a család súlyát, aztán döntsön. 2 hónap nem idő. Ha 1 év után is akarja, na akkor gondolkozz el rajta esetleg...
2009. nov. 16. 09:46
 2/23 anonim ***** válasza:
78%
Miért ne lehetne eljegyzés?
 3/23 anonim ***** válasza:
85%

9:46

az eljegyzés nem jelenti azt hogy házasság is fogja követni :D

4/23 anonim ***** válasza:
89%
Ha komolyabbra tervezel vele, akkor igen. Az eljegyzés nem egy hivatalos dolog és neked is jogod van a boldogsághoz.
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
2 hónap után?? Az eljegyzés igaz, hogy nem házasság, de ígéret. No meg gondolom nem 19 éves a kérdező, hogy végigjátszák vele az "eljegyezlek", "ja bocs, most szakítok" játékot...
2009. nov. 16. 09:49
 6/23 anonim ***** válasza:
89%
Jó dolog, hogy ilyen gyorsan találtál magadnak valakit, aki elfogad és szeret Téged és a kisfiadat is. Azt gondolom mégis, hogy 2 hónap még nagyon kevés ahhoz, hogy eljegyzésen gondolkodjatok. Még akkor is, ha egy eljegyzés még nem hivatalos ceremónia. Szerintem jól döntöttél, amikor azt mondtad, várjatok legalább addig, míg hivatalosan is "szabad" leszel. Ha szeretitek egymást, nem hajt a tatár, hagyjatok időt magatoknak arra, hogy jobban megismerhessétek egymást.
2009. nov. 16. 09:49
 7/23 anonim ***** válasza:
91%
Épp egy rossz házasságból vagy kilépőfélben, erre egyből beleugranál egy másikba? Ráadásul két hónap után?
2009. nov. 16. 09:57
 8/23 anonim ***** válasza:
90%
Persze lehet eljegyzés. De mégis 2 hónap után?! Én 8 éve vagyok a párommal, együtt lakunk de még eljegyzés sem volt..Talán a párod ezzel akar megfogni, mármint biztos fél hogy nehogy elhagyd vagy nem tudom. De az emberek folyamatosan változnak, azért mondják h egy élet sem elég megismerni a másikat. És ti még nem tudjátok, hogy bizonyos szituációkban kinek milyen a reakciója, viselkedése, milyen tulajdonságokkal rendelkezik. És főleg még az elején vagytok, még minden álomba illő..mézes-mázas..aztán lehet ugyanúgy jársz mint az előzővel
2009. nov. 16. 09:59
 9/23 A kérdező kommentje:
Gyermek korom óta ismerjük egymást,egy iskolába jártunk:)kérlek írjatok még.......
2009. nov. 16. 10:13
 10/23 anonim ***** válasza:
79%
Most mászol ki egy rossz kapcsolatból,minek akarsz egy másikba bemászni.Írod,hogy igazából nem is laktok együtt,pedig lakva ismeri meg a másikat az ember.Mint a férjedet.
2009. nov. 16. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!