Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok hogy volt az eljegyzés? A párotok elkért apukátoktól vagy titokban kérte meg a kezeteket?
12
Én nagyon jó kapcsolatban vagyok apukámmal de mivel már évek óta együtt voltunk, szerintem nagyon fura lett volna ha tőle kéri a kezem főleg hogy már össze is költöztünk.
A másik hogy olyan hülye szó az hogy titokban. Hiszen ha valaki együtt van már egy ideje akkor arra lehet számítani normál esetben hogy előbb utóbb eljegyzés majd házasság.
Én akkor mondanám a titokban dolgot ha a szülők pl nagyon ellenzik és titokban eljegyzik egymást majd együtt lelépnek.
Szerintem egy normál párkapcsolatnál nincs ok arra hogy ez a dolog titokban maradjon vagy történjen. Megbeszéltük ketten a dolgot majd bejelentettük a családnak.
Nekem miután megkérte a kezemet, utána apukámtól is "engedélyt kért".
Akkor láttam apukámat először sírni, persze örömkönnyek voltak. :)
Szerintem szép dolog, én örülök, hogy így döntött a párom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!