Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerülhet egy ilyen jeggyűrű?
Én szívesen adok válaszokat ebben a témában, mert értek hozzá, így legalább nem laikusok tippelgetnek.
Viszont nagyon hátulról indult a kérdés. Arra vagy kíváncsi, hogy átvertek-e, vagy párt szeretnél csináltatni az elveszett helyett? Én már nem nagyon értem...
Pontos méretek szélességek, kőátmérők, súly kell, mert anélkül felesleges ezen pörögni.
A másikat szeretném pótolni, de az eredeti elképzelés szerint, nem egy ugyanolyat.
Persze az is érdekel, hogy vajon az elsővel mi volt a helyzet. A zafír 4x4-es volt, ez biztos, királykék színű. A brillek 1,5 vagy 1 mm nagyságúak, nem tudom, a páromnál van róla a papír. 5grammból csak 2 volt az arany.
A kövekre 1,5 VS brill+ a 4x4 -es zafír 50e-et számolok (magánszemélynek) +az anyag munkadíjjal 13e FT/g.
Az a gond, hogy, ha karika forma a gyűrű. A 4x4-es zafírnak (kb2mm) a magassága miatt a teljes sínt körbe vastagra kell csinálni, legalább 2,5-re, hogy ne lógjon át az ujjhoz. 6mm szélességnél 63-as méretnél 10g-os a gyűrű legalább. Így 180eFt összesen.
Gondolom az előzőek párban nem voltak 10g-osak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!