Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Véleményt szeretnék kérni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményt szeretnék kérni az alábbi gyűrűről?

Figyelt kérdés

...nektek hogy tetszik, adhatom ezt a barátnőmnek szülinapjára? :) köszi a válaszokat.

[link]

2013. szept. 17. 10:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hú, ez nekem sem jön be, sajnálom.

Nem tudom,ilyesmi nem tetszene neki? SZerintem karika is, nőies is, szép is:

[link]

2013. szept. 17. 11:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Amit a 11. válaszoló küldött, az tényleg szép.
2013. szept. 17. 11:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem tetszik a gyűrű, bár lehet, hogy élőben másképp mutat.

De amit a 11-es válaszoló linkelt az szép. Inkább azt választanám a helyedben, bár nem tudom milyen a párod stílusa.

23/N

2013. szept. 17. 11:22
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem se vedd meg!Ez nagyon gáz tényleg! :(

Akkor már inkább ez:

[link]

2013. szept. 17. 11:22
 15/21 anonim ***** válasza:
88%

Tényleg csúnya :/ Karikagyűrűt csak eljegyzésre ajánlanék, vagy kísérő gyűrűnek,bár manapság az már nem szokás (az a gyűrű, amit annak a jeléül adsz, hogy egyszer majd el szeretnéd jegyezni... szerintem hülyeség).

A 11-esé, és az utolsóé tényleg sokkal szebb, de ha nem komoly még a szándékod, akkor szerintem vegyél inkább karkötőt, vagy nyakláncot, fülbevalót... a gyűrűnek van egy jelentése, a nők nem szeretnek úgy kapni, hogy ez nincs mögötte... Gondold át szerintem.:)

2013. szept. 17. 11:30
 16/21 A kérdező kommentje:

14-es: köszi, ez tényleg szép, beraktam a kosárba :)

Nem is vettem ezt észre, tényleg köszi :)

2013. szept. 17. 11:31
 17/21 anonim ***** válasza:

a 11-esé tényleg gyönyörű, de ha ennyire skippeled, akkor nézd meg talán ezt:

[link]

bár nálam a 11-es a nyerő :D

2013. szept. 17. 11:34
 18/21 A kérdező kommentje:
15-ös, az az igazság, hogy nem azért szeretnék neki karika gyűrűt venni, mert el akarom azonnal venni feleségül.. Hanem mert neki ez tetszik, ezt szereti. De lehet nézek mellé még karkötőt is, majd meglátom. Köszi a tippeket.
2013. szept. 17. 11:35
 19/21 anonim ***** válasza:
76%

Nem tetszik, főleg az arany "színű". Legyen akkor csak acél vagy csak ezüst, de olyan, ami nem kopik le.

Jó a Swarowski, ha nem potyognak ki idő előtt a kövek.

Nekem pl. egy sima ezüst gyűrűm van, középen egy darab kővel, ami a karikába simul. Nem akad el, nem hivalkodó, és nem fog lekopni.

[link]

2013. szept. 17. 12:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem a 14-es gyűrűje sem tetszik, bár tényleg jobb egy fokkal, mint az eredeti.
2013. szept. 17. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!