Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményt szeretnék kérni az alábbi gyűrűről?
...nektek hogy tetszik, adhatom ezt a barátnőmnek szülinapjára? :) köszi a válaszokat.
Hú, ez nekem sem jön be, sajnálom.
Nem tudom,ilyesmi nem tetszene neki? SZerintem karika is, nőies is, szép is:
Nekem sem tetszik a gyűrű, bár lehet, hogy élőben másképp mutat.
De amit a 11-es válaszoló linkelt az szép. Inkább azt választanám a helyedben, bár nem tudom milyen a párod stílusa.
23/N
Tényleg csúnya :/ Karikagyűrűt csak eljegyzésre ajánlanék, vagy kísérő gyűrűnek,bár manapság az már nem szokás (az a gyűrű, amit annak a jeléül adsz, hogy egyszer majd el szeretnéd jegyezni... szerintem hülyeség).
A 11-esé, és az utolsóé tényleg sokkal szebb, de ha nem komoly még a szándékod, akkor szerintem vegyél inkább karkötőt, vagy nyakláncot, fülbevalót... a gyűrűnek van egy jelentése, a nők nem szeretnek úgy kapni, hogy ez nincs mögötte... Gondold át szerintem.:)
14-es: köszi, ez tényleg szép, beraktam a kosárba :)
Nem is vettem ezt észre, tényleg köszi :)
a 11-esé tényleg gyönyörű, de ha ennyire skippeled, akkor nézd meg talán ezt:
bár nálam a 11-es a nyerő :D
Nem tetszik, főleg az arany "színű". Legyen akkor csak acél vagy csak ezüst, de olyan, ami nem kopik le.
Jó a Swarowski, ha nem potyognak ki idő előtt a kövek.
Nekem pl. egy sima ezüst gyűrűm van, középen egy darab kővel, ami a karikába simul. Nem akad el, nem hivalkodó, és nem fog lekopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!