Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tart kb. egy "emlékezetes" lánykérést szervezni?
Hát ez mindig attól függ, mit akarsz.
Mert pl., ha engem még egyszer megkérnek, az csakis egy Queen-koncerten történhet meg, ahol Freddie teli torokból üvölt, ami ugye eltarthatna egy darabig... de egy kreatív pasi megoldaná ezt is.
Utolsó, ha azt akarod hogy Freddy egy Queen koncerten üvöltsön akkor az valóban nem semmi szervezés lenne.
Esetleg elintézhetné hogy a lagzin Michael Jackson moonwalk-oljon egy kicsit.
R.I.P.
Attol függ mit akarsz...
Gyűrű, ha megtalálod az igazit 1 pillanat ( ha van rá pénzügyi keret.)
/ nekem nem volt meglepi gyűrűm, nem akartam, a karikát együtt választottuk ki 1 őra alatt 5 boltot néztünk eg, csak nézelődni mentünk, mgis megvettük az álom karikát:) ez csak azért írom, hogy hogy lehet megtalálni a gyűrűt/
A éttermet akarsz, akkor ha megvan a gyűrű, akkor már aznap, vagy másnapra asztalt foglalsz..
Ha mást, akkor magadnáltartod a gyűrűt, figyelve, hogy még véletlenül se fusson bele a párod:) aztán keresed az alkalmas pillanatot.
Akárhogyan is kérdesd meg a kezét, az nektek nagyon emlékezetes lesz..
Nálunk, annyi volt, mi lenne ha iden összeházasodnánk? Görkorcsolyaszerelés közben történt a kérdés:) nekem emlékezetes, illik hozzánk. Tudunk romantikusak lennim sőt, de ha valami fontosról van szó, azt valahogy hasonlóan kezeljük mind a ketten...
Előre várom, hogy a nagy eltervezett "majd így mondom meg, hogy kisbabánk lesz" hogy alakul:D
Tehát neked kell tudnod, hogy ti milyenek vagytok.
Megszervezni , ha nem ejtőernyő ugrá után, ha nem Párizsban/ akárhol messze a világban akarod, akkor egy nap:) vagy egy pillanat (a vőlegényem úgy kelt fel aznap, reggel 9-kor már eldöntöttük, hogy 6 hónapon belül esküvő;))
Na hármaska, tudtam, hogy az olyan fajta, nem kreatív pasik, mint te, biztosan megszólalnak majd! Köszi a lepontozást, semmi fantáziátok, mit is várok a pasiktól, istenem... :D
Hiszen még a lánykérést se tudják egyedül megszervezni.
Sok sikert, Kérdező!
Utolsó!
Ebbe te sültél bele... Hiszen ha egy koncerten jelen vagy ("koncerten történhet meg") az azt jelenti élő oncert, ha ptt valaki ûvölt, akkor azt is élőnek tekinted, ha azt írtad volna, hogy a hangszórókból F. M. Üvöltene, akkor elgogadhatnának.
Nem nekünk van szövegértelmezesi problémánk.
Elnézést az off-ért
5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!