Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet arra válaszolni, ha kérdezgetik, mi mikor házasodunk már?
Mostanában körülöttünk mindenki házasodik.
Ismerősök kérdezgetik állandóan,mi mikor fgunk már.
2 éve együtt,1 éve együtt is élünk,jól megvagyunk,korban is ideális.
Párom még jól el van így,én is ha egy esküvő körüli hercehurcára gondolok,két tanúval ma is hozzámennék.
Ilyenkor mit lehet válaszolni?
Azon kívül,hogy semmi közöd hozzá?
Azt, hogy egyelőre még jól elvagytok így.
Egyébként mindig is lesznek ilyen kérdések, az esküvő után: mikor jön a gyerek? Utána: mikor lesz kistesó? stb.
Nálunk mindenki azt kérdezgeti, mióta összeházasodtunk, hogy mikor lesz már gyerek? Mi csak ennyit szoktunk válaszolni: Majd.
Nem szeretem ezeket a kérdéseket.
Amíg csak jártunk,addig felváltva volt a mikor költözünk össze és a mikor házosdunk/jegyezzük már el egymást.
Most együtt élünk,igazából jó így,házassággal sem lesz más semmi,mert tuti nem vagyok hajlandó lagzit és hasonlókat tartani,így igazából felesleges.
De ezekkel a kérdésekkel csak elbizonytalanitanak,mintha kötelező lenne ennyi idő után már házasnak lenni.
5-ös:
Az együtt akarunk-e maradni az biztos.
De miért kellene házasodni is egyből?
és még mennyi ilyen nem szeretem kérdés van pl.: terveztek gyereket? mikor lesz gyerek? mikor lesz második gyerek? Minek harmadik gyerek? HA terhes vagy, akkor ezek halmozottan jelennek meg!
mikor költöztök családi házba? Mikor mész vissza dolgozni?
Én ezt mondom: egyszer!
Ha tovább firtatja, a válaszom még egyszer az, hogy: egyszer.
Ha még mindig nem érti, hogy nem vele akarom megtárgyalni, akkor mosolyogva rákérdezek, hogy és nálatok hogy áll az eljegyzés/esküvő/gyerek/ sokadik gyerek téma? :)
Én ugyanígy vagyok...
:)
5 éve párommal 3 éves a fiúnk... házunk van, autónk stb stb stb! eljegyezett 1 vagy 2 éve de gondolatunkban sincs az esküvő és a gyűrűt se igazán hordom... Néha felveszem, rájövök, hogy kényelmetlen mert nem vagyok hozzászokva (csak fülbevalóim vannak) és leveszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!