Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit lehet arra válaszolni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet arra válaszolni, ha kérdezgetik, mi mikor házasodunk már?

Figyelt kérdés

Mostanában körülöttünk mindenki házasodik.

Ismerősök kérdezgetik állandóan,mi mikor fgunk már.

2 éve együtt,1 éve együtt is élünk,jól megvagyunk,korban is ideális.

Párom még jól el van így,én is ha egy esküvő körüli hercehurcára gondolok,két tanúval ma is hozzámennék.

Ilyenkor mit lehet válaszolni?

Azon kívül,hogy semmi közöd hozzá?

2013. szept. 11. 09:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
Azt, hogy majd ha eljön az ideje. Vagy: egyelőre a jó szexre koncentrálunk, semmi egyéb tervünk nincs. Szóval vagy elhülyülöd, vagy leállítod a kérdezőt.
2013. szept. 11. 09:49
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
Szia! Hááát hasono cipőben járok én is, tavaly májusban volt a eljegyzés, azota öszeköltöztünk és mindenki azt kérdezgeti, hogy na akkor mikor már...erre én mindig aztszoktam mondani, hogy mindenki mindent meg fog tudni időben!! :) nem kell aggodni!
2013. szept. 11. 09:53
 3/21 anonim ***** válasza:
88%

Azt, hogy egyelőre még jól elvagytok így.

Egyébként mindig is lesznek ilyen kérdések, az esküvő után: mikor jön a gyerek? Utána: mikor lesz kistesó? stb.

Nálunk mindenki azt kérdezgeti, mióta összeházasodtunk, hogy mikor lesz már gyerek? Mi csak ennyit szoktunk válaszolni: Majd.

2013. szept. 11. 09:53
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
Hát szerintem a vállrángatáson vagy a majd-on kívül semmit sem lehet erre mondani. Felvilágosítalak, hogy soha nem lesz jobb. Először mindig azt hallottam hogy mikor lesz már eljegyzés, utána mikor költözünk már össze, majd a mikor házasodtok című fejezet lett. Az esküvő után egy héttel már a mikor jön a gyerek, vagy az útban van a gyerek kérdések jöttek. Rühellem hallgatni, és gyereket még nem akarunk. Ha majd lesz egy akkor kapjuk a mikor lesz már a következő.
2013. szept. 11. 10:15
 5/21 anonim ***** válasza:
7%
Mondani semmit nem kell. De egy év után már el kellene döntenetek, hogy együtt akartok-e maradni és összeesküdni. Elég a két tanús esküvő, felesleges a nagy lakodalom. Csak idegeskedés, és pénzkidobás. Attól nem lesz jobb a házasság, ha a lakodalom címén sok ember ehet-ihat.
2013. szept. 11. 10:21
 6/21 A kérdező kommentje:

Nem szeretem ezeket a kérdéseket.

Amíg csak jártunk,addig felváltva volt a mikor költözünk össze és a mikor házosdunk/jegyezzük már el egymást.

Most együtt élünk,igazából jó így,házassággal sem lesz más semmi,mert tuti nem vagyok hajlandó lagzit és hasonlókat tartani,így igazából felesleges.

De ezekkel a kérdésekkel csak elbizonytalanitanak,mintha kötelező lenne ennyi idő után már házasnak lenni.

2013. szept. 11. 10:23
 7/21 A kérdező kommentje:

5-ös:

Az együtt akarunk-e maradni az biztos.

De miért kellene házasodni is egyből?

2013. szept. 11. 10:26
 8/21 anonim ***** válasza:
83%
Nyugodtan meg lehet mondani hogy fiatalok vagytok még, élni szeretnétek előbb egy kicsit, utazgatni, élvezni az életet, házasodni meg teszem azt akkor, ha már lassan babát is terveztek. Ezt meg szokták érteni általában.
2013. szept. 11. 10:32
 9/21 anonim ***** válasza:
83%

és még mennyi ilyen nem szeretem kérdés van pl.: terveztek gyereket? mikor lesz gyerek? mikor lesz második gyerek? Minek harmadik gyerek? HA terhes vagy, akkor ezek halmozottan jelennek meg!

mikor költöztök családi házba? Mikor mész vissza dolgozni?

Én ezt mondom: egyszer!

Ha tovább firtatja, a válaszom még egyszer az, hogy: egyszer.

Ha még mindig nem érti, hogy nem vele akarom megtárgyalni, akkor mosolyogva rákérdezek, hogy és nálatok hogy áll az eljegyzés/esküvő/gyerek/ sokadik gyerek téma? :)

2013. szept. 11. 10:33
 10/21 anonim ***** válasza:
83%

Én ugyanígy vagyok...

:)

5 éve párommal 3 éves a fiúnk... házunk van, autónk stb stb stb! eljegyezett 1 vagy 2 éve de gondolatunkban sincs az esküvő és a gyűrűt se igazán hordom... Néha felveszem, rájövök, hogy kényelmetlen mert nem vagyok hozzászokva (csak fülbevalóim vannak) és leveszem

2013. szept. 11. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!