Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová ment a megszűnt házasodunk.hu közössége?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 16:00
2/9 A kérdező kommentje:
Mármint melyik oldalra? Nem tudtam követni az eseményeket mikor megszűnőben volt az oldal találtam egy házasodunk 2.0 fórumot, de azt írja, hogy csak bejelentkezés után olvasható. Regisztrációt nem ajánl fel, elvileg az sg fórumon belül van, de az sg fórumos azonosítómmal nem tudok bejelentkezni. Valami fórumon/csoportban csak ott vannak!
2013. jan. 15. 16:33
3/9 anonim válasza:
Nyáron nézegettem azt az oldalt, azóta nem. a minap meg kerestem, de már nem találtam meg.
4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos megszűnt az egész, törlésre került. Volt szó arról, hogy a megeskuszunk.blogspot.hu lesz az új fórum, de ami fórum ott van az halott, igazán be sem indult. A házasodunk 2.0 SG fórum link is azon az oldalon van, de nem működik. Pedig nagyon jó oldal volt, én nagyon sajnálom, rengeteg ötlet és téma volt, ami hasznos volt minden esküvőt szervezőnek.
2013. jan. 16. 23:08
5/9 anonim válasza:
a Fb vannak a csajok egy zart csoportban keresd oket
6/9 anonim válasza:
Milyen néven voltál a fórumon, írtál hozzászólásokat, vagy csak nézelődtél?
7/9 anonim válasza:
A megesküszünk facebook oldalát lenne érdemes like-olnod, azt több régi fórumozó is nézi.
8/9 A kérdező kommentje:
Miért mondanám meg egy névtelen valakinek, hogy ki voltam a fórumon?
2013. jan. 18. 23:49
9/9 Jesse1 válasza:
Szia! Én is tagja vagyok az FB-s Házasodunk.hu-s csoportnak.
A 2013-as csopora keress rá: Házasodunk 2013 néven. Rejtett csoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!