Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minek mikor kezdjünk neki, ha a párommal október elején házasodunk össze?
Én esküvő szervező vagyok....
Az első mindig a helyszín biztos pontosítása.A templomi ,meg a polgári összeegyeztetése,bár az október nem olyan veszélyes elég sok hely szokott lenni.Hozzá a helyet a lagzi helyét időpontra,akkor neki lehet állni a meghívónak.Megjegyzem abból vannak a legnagyobb bakik:)Meg a pappal megbeszélni a jegyesoktatást meg ilyenek.Ennek azt mondom lassan neki is állhattok.
Közben nekiállni ruhát választani,menü....ha megvan a ruha cipőt hozzá,aztán a csokor frizura smink.Kb ilyen sorrendbe.
De hidd el minél előbb nekiálltok annál kevesebb lesz az idegeskedés.Több idő lesz az apróságokkal foglalkozni....
Szerintem nem néznének furcsán rátok,hiszen nekik is egy biztos üzlet,lehet engedményt is kaptok.
21 l
szerintem minél előbb el kell kezdeni szervezni az esküvőt, mert így biztos nem fogja másik pár lefoglalni a helyet, ahol ki szeretnétek mondani az igent:)és valóban több idő marad az apróságokra, ezenkívül a nyáron mindenki elutazik, nyaral, stb. így nehezebben lehetne összeegyeztetni a menüt, zenét, dekorációkat..stb
Sok boldogságot!
Októberben nincs túl sok esküvő, így akár 1 hónap elég a szervezéshez.
Nekünk februárban volt az esküvőnk, nem viccelek, 3 hét alatt raktuk össze. Bár a dátum az önkormányzatnál már le volt foglalva 3 hónappal előbb, de először úgy volt, hogy csak 2 tanús lesz, aztán a férjem meggondolta magát, azt akarta, legyen mégis lakodalom ruhával meg legény-lánybúcsúval, mindennel ami kell. Szóval február elején elkezdtük szervezni, február végén volt a buli.
Ha már biztosan tudjátok, hogy októberben akarjátok, akkor érdemes elkezdeni akár már most. Önkormányzat, templom, helyszín lefoglalása. Ruha, meghívók ráérnek még.
Egyébként télen minden olcsóbb, ha biztos hogy nem fogsz hízni-fogyni, akár a ruhát is megcsináltathatod most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!