Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nem házasodunk, az is baj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem házasodunk, az is baj, ha igen, az is?

Figyelt kérdés

Párommal 7 éve vagyunk együtt, van egy gyerekünk. Nem akartunk összeházasodni, mert egyikünknek sem fontos és vallásosak sem vagyunk és szocpolt sem akarunk felvenni.

A rokonok és a barátok emiatt elég sokat piszkálta minket, így 3 hónapja elmentünk az önkormányzatba 2 tanúval és összeházasodtunk. Most persze kérdezgetik hogy miért most, én meg őszintén megmondom hogy elegünk lett a b.szogatásból Most meg mi vagyunk, akik kigúnyolják a házasság intézményét.....

Ha nem akarták hogy házasodjunk, miért mondogatták?

2013. ápr. 6. 08:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A házasság az két ember döntése. Azt nem kell, hogy befolyásolja senki.

Én nem értem, ha eddig megvoltatok házasság nélkül, akkor most minek kellett összeházasodni? Csak mert piszkáltak vele? A házasság nem erről szól. És éppen ezért szólnak meg, mert eddig kiáltatok ellene, most meg mégis összeházasodtatok. Soha nem kell másokkal foglalkozni, hogy mit mondanak! A ti életetek, a ti döntéseitek.

Én magam házasságpárti vagyok, házas is vagyok, de ha nem az lennék, akkor nekem magyarázhatták volna, akkor sem házasodtam volna össze.

Ilyenek egyes emberek. Soha, semmi nem jó nekik, mindenben kivetnivalót találnak. Ha megcsinálsz valamit azért, ha nem csinálsz meg valamit, akkor meg azért. De ettől még nem kell, hogy úgy tegyél, hogy másoknak jó legyen, hanem úgy, ahogy nektek megfelel.

2013. ápr. 6. 08:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Szó szerint minden találkozáskor ezt hallgattuk szüleimtől, párom szüleitől, nagyszülőktől. Hogy Editke házasodik, ő meg lassan a föld alá süllyed szégyenében. Hát most már nem kell szégyenkezni, meg lehet mondani hogy házasok vagyunk.
2013. ápr. 6. 08:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A világ ilyen. Ha van rajtad sapka azért vagy felháborító, ha nincs, azért. Soha senkinek nem lehet 100%-osan megfelelni. Ez a korszellem. Rinyálás és panaszkodás naphosszat. Azt gondolom, hogy éljetek úgy, ahogy nektek jó, és ha túl sokat piszkálnak mások, csökkentsd minimálisra az érintkezést és kevesebb lesz a stressz az életedben. Nekünk bevált.
2013. ápr. 6. 09:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindig van valami, amit szóvátesznek. Ha nem házas az ember, azt kérdezik mikor házasodunk össze? Ha házas, azt kérdezik, mikor jön a baba? Ha van már egy gyerek, azt kérdezik, mikor jön a második? Nálatok is ez lesz a következő téma. Nem szabad foglalkozni mások véleményével!
2013. ápr. 6. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
legalább most megtanultátok, hogy semmi értelme úgy élni, amiről mások azt hajtogatják, hogy úgy kell. csak csináljátok amit ti magatok akartok :)
2013. ápr. 6. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

sztem ezt majdnem minden pár megkapja, akik ezer éve együtt vannak, de még nem házasok. köztük mi is. de komolyan úgy érzem, h az ismerősi, rokoni kör csak azért akarja ennyire, h eljöhessenek zabálni egyet a mi kontónkra. mi más oka lenne, hiszen nekik aztán nem sokat nyom a latba h van-e papírunk vagy sem?

csak azért sem házasodunk egyelőre. ha belső késztetés lesz, akkor igen, de nagyon zártkörű buli lesz, és csak azt hívjuk meg, aki igazán számít.

2013. ápr. 6. 16:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Ők a házasodásotokat úgy gondolták,hogy csaptok nagy dinomdánomot...

(minket is nyüstöltek,hogy miért nem házasodunk még,aztán megházasodtunk 2 tanuval-nem a nyüstölés miatt,hanem mert terhes letten és egyszerűbb az élet házasként -,azóta azon nyavalyognak,hogy nem ünnepelhettek velünk,nem volt lagzi,stb...)

2013. ápr. 8. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!