Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy illik? Nem lesz kellemetlen?
Figyelt kérdés
Párommal most lesz az eljegyzésünk szombaton.Igazából tőlem kérdezi mi hogyan megy,mert nincs tisztában vele.Na és mi,hogy illik.Az nem lesz baj ha anyumnak nem hozz virágot?Nem is mertem már mondani neki.Igazából neki kéne ezt tudni és így gondolni.Na és hogy megköszönje szüleimnek amit kell ilyenkor.Én 27 vagyok ő 33 éves.Szoval nehéz így,hogy nekem kell irányitanom ebben a dologban,mert ő azt se tudja mit hogyan csináljon.Pedig úgy lenne az igazi ha tudná és meglepetést okozna nekem is.2009. okt. 29. 13:05
21/23 A kérdező kommentje:
Neked utolsó hozzászóló csak annyit az ilyen véleményedet tartsd meg magadnak ha nem tudsz kulturáltan válaszolni.
2009. dec. 1. 17:50
22/23 anonim válasza:
én vaok az előző kommentelő és szivesen
23/23 anonim válasza:
nincs mit
utolsó hosszásóló cvoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!