Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köves eljegyzési gyűrűn le lehet a köveket színtelen lakkal kenni, hogy ne hulljanak ki belőle?
Arany,swarowski köves.Már egy ki esett belőle,meg lett javítattva.
Nem tesz a lakk kárt az aranyban illetve a kőben?
Nekem betonerős ragasztóval bele vannak ragasztva a kövek, és emellett vannak még ott a foglalat kicsi pöckei. Elegáns, tiszta, biztonságos megoldás.
Nem tudom, hol vettétek ezt a gyűrűt, de én az összetartozás jeleként rossz ómennek tartanám, ha ennyire nem lenne tartós. Elvihetitek egy rendes ékszerészhez, hátha helyre tudja hozni, de talán be kellene ruházni egy új darabba.
Ezért nem kell swarovskit (így írják helyesen) venni, a lehető legsz*rabb ékszerminőség horribilis áron. Bármilyen tisztességes ékszerész gyönyörű, tartós darabokat készít ugyanannyiért, és azok nem esnek szét. De persze pár hülye, idétlen libának az kell, mert annak van "neve". A lósz*t. A swarovski olyan viccmárka az ékszervilágban, mint a mayo chix a divat világában.
Mindegy. Egyébként le lehet kenni, csak ronda lesz. A kőben nem tesz kárt, de nem lesz ugyanolyan csillogó.
Lehet. Pusztán ronda lesz és nem tartós.
De ha az ún. Tiffany-foglalattal csináltatod a gyűrűdet, akkor nem fog belőle semmi kiesni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!