Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl késő így már eljegyzési bulit tartani?
A párom Valentin napon kérte meg a kezem, akkor megbeszéltük, hogy másfél év múlva lesz esküvő és eljegyzési bulit nem tartunk.
Azóta azonban elkezdett hiányozni az, hogy nekem soha nem lesz olyan, hogy a szüleinkkel és a testvéreinkkel együtt elmegyünk ebédelni, és felhúzzuk egymás ujjára a gyűrűt. Szeretnék eljegyzési ebédet, mégis.
Viszont már elég régóta volt a lánykérés, így arra gondoltam, hogy az eljegyzésünk egy éves évfordulóján tartanánk az ebédet, és akkor az esküvő előtt találkozhatnának még a szeretteink is. Ez így nagyon fura? Nálatok hogy volt?
Február 14-e nem ép tegnap volt, szerintem már késő. Nekem furán jönne le ha ennyi idő elteltével tartanánk eljegyzési ebédet!
Mi 2 hét múlva megtartottuk mikor a párom megkérte a kezem.
Nézd, úgy csináljátok, ahogy nektek tetszik, de én esküvő előtt fél évvel lánykérés után egy évvel kicsit viccesnek és nagyon erőltetettnek tartom. Mellesleg nem tudom, hogy a Valentin napot ki ünnepli a családotokban, de ez szerintem meghitt, kétszemélyes ünnep a szerelmespároknak, és én tuti nem akarnék helyette más eljegyzési partijára menni.
A másik inkább a dolog költségvonzata. Komolyan hiányzik egy ilyen kiadás az esküvő előtt?
Nekem a párom tavaly nyáron kérte meg a kezemet, de nem vettünk akkor karikagyűrűt. Kb 2-3 héten bell vesszük meg, utána tartunk egy szűkkörű ebédet a családdal....
Szerintem így oké.
Esküvő nálunk 2 év múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!