Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi minősül "kihisztizésnek"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi minősül "kihisztizésnek"?

Figyelt kérdés
Iff folyton arról megy a téma, hogy a lányok manapság "kihisztizek" a barátjuktól az eljegyzést. Ez mit takar nálatok? Én még ilyen csajjal nem találkoztam hálistennek, de biztos rosszul tűrném. Kinek hol van az ingerküszöb a hiszti és a nem hiszti között?
2013. aug. 5. 13:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
mi beszéltünk róla, hogy szeretnénk összeházasodni...tudtam, hogy meg fogja kérni a kezem, hisz szóba került, megbeszéltük, hogy mindketten szeretnénk...vártam, izgatott voltam azért...sose bántott, hogy ha megkérdeztem viccesen hogy miiiiikor máááár?...presze tudtam, hogy különlegesebb alkalomra tervezi...nálunk nem volt se kikönyörgés, se semmi ilyesmi...mi megbeszéltük a jövőre néző terveinket, egyeztettük és kész....aztán egy különlegesebb pillanatba megkérte a kezem "hivatalosan" is...szerettük volna így is megadni a módját...
2013. aug. 6. 09:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kihisztizés, ha a pasi úgy érzi. És minden pasinak más a tűréshatára. Azért van egy szint, amikor már mindenki hisztinek érzi.

De ha már kérdezni kell, ott szerintem baj van. Mi legalábbis kölcsönösen éreztük a vőlegényemmel az első hónapok óta, hogy olyan jól passzolunk egymáshoz, mint a bornak a sava meg a borsa, és együtt akarunk megöregedni, mert jó egymás mellett ébredni ráncosan és löttyedten is.

Én azért cukkoltam az eljegyzéssel, habár az eljegyzés mellett esküvő nem került szóba ("Majd ha gyereket tervezünk, lehet a baba miatt jobb lenne papíron is együtt lenni, de egyébként nem is fontos, ha egyszer szeretjük egymást"). Mert ez egy kicsit olyan, mint egy karácsony, csak ismeretlen dátummal. Ha egy lány türelmetlen típus, nagyon nehéz megállni. A vőlegényem meg szándékosan halogatta az eljegyzést, mert cukkoltam vele, persze viccből:D. Zsák a foltját.

Vagy inkább a miértje fontos. Ha egy csaj azért akar eljegyzést, mert más lányokat eljegyeztek, ott tényleg baj van, mert nem a barátjával akarja összetartozva érezni magát, csak villogni akar a csincsi új gyűrűjével. Akkor mindenképpen kihisztizés, főleg, mert az ilyen kapcsolatok nem állnak készen egy eljegyzésre.

2013. aug. 7. 21:44
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nagyon szánalmas már az is, ha csak rákérdez egyetlen egyszer, hogy "mikor veszel el". Teljesen normálisan meg lehet beszélni, persze nem fél meg egy év után, hogy mik a terveik egymással. Ha a férfinek a tervei között van a házasság, minden bizonnyal megemlíti. Ha nem említi meg, akkor felhozhatja a nő, hogy mit gondol a házasságról, de ne kérdezze már meg, hogy mégis MIKOR MÁR.
2013. aug. 9. 09:08
 14/18 anonim ***** válasza:
95%
az én párom is célozgatott arra h el kéne jegyeznem mert a bnői már mind el vannak jegyezve. Mondtam neki h ez baromira nagy dolog, ha elég érett lesz a kapcsolatunk akkor még szép h eljegyzem, de csak folytatta ezeket a célozgatásokat. Márciusban volt 2 éve h együtt vagyunk, májusban eljegyeztem, de nem azt az örömöt vagy meghatódósságot láttam az arcán mint amire számítottam vagy amit ő elmesélt a bnőivel kapcsolatban. Ja és annyit hozzá teszek h az első vitánk alkalmával a fejemhez vágta a gyűrűt, erre mondtam neki...na látod, erre céloztam h még nem érett meg a kapcsolatunk egy ekkora lépésre. 25F
2013. aug. 9. 09:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerintem kár volt eljegyezni. Az még oké, hogy valaki egyszer megjegyzi, hogy "de jó lenne". De hogy hozzád vágja a gyűrűt, az már tényleg hiszti. Akaratossággal csak kényszert lehet elérni és aki kényszerből tesz valamit, azt egyszer megbánja.
2013. aug. 9. 12:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Na, az utolsó előtti esete tipikusan az, amikor az első hisztinél ki kellett volna vágni a csajt... meg hogy nem is hatódik meg, hanem azt hiszi, ez kijár neki, aztán meg úgy tesz, mintha ő tett volna szívességet azzal, hogy elfogadta a gyűrűt, és hozzávágja a vőlegényéhez??? Felejtős. és ezt nőként mondom ráadásul.

6-os voltam egyébként, és még egy dolog eszembe jutott. Az érzelmi zsarolás. Nevezetesen a "szeretsz te egyáltalááááán?"-ozás, ha nem akarja a pasija egy év után elvenni, hisztis, rájátszott, affektálós, hüppögős modorban. (az nyilván más, ha 8-9 év után nem lép a pasi, és még csak meg sem mondja, hogy ő nem akar házasodni, vagy nem a lánnyal, és akkor a lány elbeszélget vele az érzelmeiről).

2013. aug. 9. 14:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Bizonyos szempontból megértem a hisztiző nőket is ezzel a témával kapcsolatban, hiszen milyen rossz lehet az, hogy lassan már mindenki elkel, csak ő marad meg vénlánynak? Ilyenkor sokan hajlamosak hozzámenni olyanhoz is, akit igazából nem is szeretnek, mert a mai világban nagyobb szégyen vénlánynak maradni, mint elvált nőnek lenni :)
2013. aug. 9. 16:09
 18/18 anonim ***** válasza:
A fiamat én úgy fogom nevelni, hogy ha felnőtt lesz, csak annak adjon gyűrűt, akivel össze is akar házasodni, akivel közös gyerekeket szeretne, és úgy érzi, hogy vele lenne élete végéig, hogy ő az igazi, ezt is csak 25 év felett döntse el. Sőt, még azt is bele fogom nevelni, hogy akármilyen nővel ne feküdjön össze, legyen tartása. Mert tegyük fel eljegyez valakit, megvan a gyűrű, nagy ünnepség, aztán szakítanak, mert... és később megtalálja az IGAZIT, és mikor annak a kezét is megkéri, és az a lány tudja, hogy volt már egy eljegyzése, annak már nincs varázsa, nem hiteles az egész. Lehet, hogy régimódi vagyok, de ... én így látom.
2013. aug. 9. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!