Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi minősül "kihisztizésnek"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi minősül "kihisztizésnek"?

Figyelt kérdés
Iff folyton arról megy a téma, hogy a lányok manapság "kihisztizek" a barátjuktól az eljegyzést. Ez mit takar nálatok? Én még ilyen csajjal nem találkoztam hálistennek, de biztos rosszul tűrném. Kinek hol van az ingerküszöb a hiszti és a nem hiszti között?
2013. aug. 5. 13:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..

én is erre a kérdésre keresem a választ :D

2013. aug. 5. 14:01
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem!:

Nem hiszti: egy bizonyos idő után megbeszélni melyik fél mit gondol erről; mikor akarja, akarja e egyáltalán, mik a tervei

Hiszti:

-mindennap felhozni,

-"bezzeg a Mariskát eljegyezték" típusú beszólás,

-hiszti, hogy őt mikor veszik el, akárhányszor egy ismerőst eljegyeznek,

-fenyegetés: eljegyzés vagy elhagylak!

-ha a pasi nem akarja, de "véletlen becsúszik" a gyerek, akkor elvenné eset, mikor neadjisten tényleg tök véletlen terhes marad a csaj

Most hirtelen ennyi, de lesz még :)

2013. aug. 5. 14:02
 3/18 anonim ***** válasza:
2013. aug. 5. 14:05
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy-kétszer felmerül a téma, és alaposan átbeszélitek, hogy ki mit szeretne a közeljövőben, az nem kihisztizés, ha hetente teszel utalásokat, vagy folyton besértődsz szintén a témával kapcsolatban, az már az.

Én simán közöltem egy nap a vőlegényemmel, hogy részemről innentől kezdve bármikor jöhet az esküvő, mert ő lesz a férjem, és kész :D Egy évvel később kért meg, addig már nem került szóba többször.

2013. aug. 5. 14:07
 5/18 A kérdező kommentje:
És mi számít utalásnak? Mert pl a barátnőm korosztályában tényleg rengetegen mennek férjhez idén és persze mindig pár szóban ecseteli, hogy milyen volt/lesz az esküvő, vagy hogy ez, vagy az mennyire tetszett/nem tetszett. Ez szerintetek sem gáz, nem?
2013. aug. 5. 14:10
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha egyszer-kétszer felmerül a kapcsolatban, hogy én már szeretnék továbblépni, x éve vagyunk együtt, hogy is állunk, az még nem az.

De, szerintem:

-amikor heti szinten kérdez rá vki kb., vagy legfalábbis elég gyakran, amikor a párja már adott rá korrekt választ (pl. nem tartja magát rá elég érettnek, kicsit rendbe akarja hozni az anyagiakat), és nem csak mellébeszélt

-amikor megy a bezzegelés, hogy bezzeg Kati kevesebb ideje van együtt a Józsival, mégis kapott gyűrűt

-amikor ultimátumot ad a nő, hogy na már most elveszel, vagy elhagylak/kicsinállak/nem lesz gyerek

-amikor sunyi módon célozgat kb. naponta az esküvőre, teátrálisan sóhajtozik a filmeken, "véletlenül" kinn hagyja az esküvői magazint az asztalon, méregeti a párját, amikor eljegyzési hírt hallanak, direkt rájátszik arra, hogy gyűrűt keres a szülinapi/névnapi/karácsonyi ajándékban, direkt elöl hagy beszélgetéseket, amikben X-nek meg Y-nak rinyál, hogy milyen szemét már a Karcsi, hogy nem veszi már el

... akkor szerintem már igenis kierőszakolásról beszélünk. Persze, néha a pasi is hibás, hogy nem mondja el érthetően, hogy mi a véleménye a házasságról, vannak, akik sunyítanak is, amikor nem akarják elvenni a nőt, csak jó vki, akit lehet k.rogatni meg mos rájuk, amíg nem találnak jobbat vagy még akkor sem, mert házasságellenesek... csak ha pl. van rendes indok rá, pl. hogy pár év múlva inkább (és mondjuk nem 40évesek :D), akkor miért kell azon lovagolnia, hogy de ha én egyszer ezt szeretném (meg Katinak miért lehet, amikor nekem nem, ú de ciki stb.), akkor vegyen el most...

2013. aug. 5. 14:10
 7/18 anonim ***** válasza:
94%
Az, hogy elmondja, hogy milyen volt szerintem nem. Ha az jönne, hogy "b****meg, hogy mindenkit eljegyeznek, engem mikor jegyzel már el??? már nem szeretsz ugye??? te szemét! jegyezz el" az gázos :)
2013. aug. 5. 14:11
 8/18 anonim ***** válasza:
94%
Nem, a barátnőd hozzáállása messze nem gáz. Attól még lehet beszélgetni az esküvőkről, netalántán tervezni is, hogy még nincs ott az ideje. Ez még messze nem az erőszakos, hisztis fajta viselkedés. Becsüld meg sztem :).
2013. aug. 5. 14:12
 9/18 anonim ***** válasza:
52%

Na, hát én is elmesélem a páromnak, ha esküvőre megyek, hogy milyen volt, mi nem tetszett, stb. Általában egyedül megyek, közös ismerőseink nem házasodnak (korukból kifolyólag általában már nem), ő a családjával nem nagyon tartja a kapcsolatot, úgyhogy csak az én családom maradt, akikkel viszont egyszer-kétszer, ha találkozott egyáltalán, és gyűlöli az esküvőket, így természetesen nem jön velem, ha meghívnak, nem is akarom ráerőszakolni.

Utólag elmesélem, mi volt, és slusszpassz. Mindezt úgy, hogy az elején azzal kezdtem, hogy igen, együtt akarunk megöregedni, de hogy itt esküvő meg gyerek nem lesz, az hót' ziher :D

2013. aug. 5. 16:31
 10/18 anonim ***** válasza:
34%
az ilyen nőket bosszúból azonnal el kell venni feleségül, és megmutatni nekik, h milyen egy igazán fos házasság. sztem utána a rémálmaikban sem akarnak majd eljegyzést :P
2013. aug. 5. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!