Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igent mondanál ilyen esetben, ha megkérné a párod a kezed, vagy sem?
Hosszú évek óta komoly kapcsolatban élek a párommal. Nagyon szeretjük egymást, a mögöttünk lévő hosszú évek után is még mindig azt mondjuk, hogy szerelmesek vagyunk egymásba.
A kapcsolatunk nem kopott meg annak ellenére sem, hogy nem 1-2-5 éve vagyunk már együtt, hanem ennél több. Ugyanolyan hévvel töltjük együtt a szabadidőnket munka mellett, mint az első hónapokban, ugyanolyan szenvedélyesen szeretkezünk, mint az első hónapokban, tehát mondhatom azt, hogy minden tökéletes.
Nem vagyunk házasok, de együtt tervezzük ezen túl is. De mivel régóta ismerem már, tudom, hogy Ő nem hisz a házasságban. Sokszor hallottam Tőle. Ennek ellenére azt is tudom, hogy megkérné a kezem, mert voltak rá célzások.
Én vágyom rá, mert ahogy írtam, minden működik köztünk, és csak együtt képzeljük el a jövőt. Ennek ellenére néha megfordul a fejemben, hogy ne kérje meg a kezem, illetve ha megtenné, talán nemet kellene mondanom, mert tudom, hogy Ő nem vágyik erre és nem hisz benne, és enélkül is leélhetjük egymás mellett, boldogságban az életünket.
Te hogyan döntenél?Igent mondanál, mert vágysz rá és boldog lennél, vagy a párodat nézve nemet mondanál?
Ma 21:51! Szerintem ez is egy jó megoldás!:)
Egyébként én sem sietnék, ha megkérné a kezem, nem akarnám másnap a kezébe nyomni a tollat, hogy írd alá Drágám!
Csak épp eldönteni nem tudom, mi lenne a legjobb a kapcsolatunknak.
Végülis igen.=D
Már gondolkozni sem tudok.=D
nálunk én, a nő az aki nem hisz a házasságban. életem csodálatos párja már pedzegette régebben is a dolgot, láttam rajta, h nem minden álma, de azért örülne neki, ha a felesége lennék.
ugyanígy oldottuk meg mint a 21:44es: eljegyzés volt, tehát a menyasszonya vagyok, de házasság nem lesz. talán, egyszer majd ha megváltozik ez a nézetem, akkor lesz esküvő. de jobb volt előre tisztázni, nem akartam hitegetni.
Ha nem akarod a házasságot, akkor inkább még most mindenféle lánykérések előtt bújj oda hozzá és mondd el, hogy te így is boldog vagy mellette és nem kell papír ha ő nem szeretné.
Ha meg eljuttok odáig, hogy megkéri a kezed, akkor nehogy nemet mondj, mert az annyira megalázó. A kapcsolatok nagy része túl sem éli... Ő már valószínűleg hetek óta arra készül, hogy mikor és hogyan kérje meg a kezed és milyen gyűrűt vegyen, te meg megvonod a vállad és közlöd, hogy aranyos, hogy vett egy gyűrűt és itt térdel, de igazán nem kellett volna.
Ma 22:14!Igazad van, tényleg nem lenne a legjobb, ha a nagy kérdés után, amire valószínűleg igen-t vár, mert tudja, mert szeretem Őt, egy nem-mel elrontanék mindent. Nem szeretném megbántani, megalázni stb.
De azt sem szeretném, hogy csak azért kérje meg a kezem, hogy boldog legyek, miközben tudom, Ő nem hisz ebben. Nem akarom semmi olyan élethelyzetbe keverni Őt, amire nem vágyik maximálisan, amiben nem hisz. Akkor inkább én mondok le erről, csak nyugodtnak és boldognak lássam.
Nem tudom mi lenne a helyes.:(
Először is én azt gondolom,ha megkéri a kezedet igenis már ő is megingott,hogy kéne a a házasság,mert annyira elmélyültek nála az érzések.
Lehet,hogy régen még úgy gondolta,de szerintem már megváltozott,elő szokott fordulni az ilyen az idő erre való,megváltoztatja az embereket...
Nagyon cukik vagytok, hogy mindketten lemondanátok a vágyatokról a másik kedvéért.
Szerintem, ha megkér mondj igent a továbbiakat pedig beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!