Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Párom miért beszél folyton az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom miért beszél folyton az esküvőnkről, ha meg sem kérte a kezem? Ez csak nekem fura?

Figyelt kérdés

Ilyeneket mond, hogy kiket hívnánk meg az esküvőnkre, vagy kit kell felkérnie tanúnak, milyen stílusban rendeznénk meg? ...stb.

Engem ez kicsit zavar, mert férjhez akarok menni, és imádom az esküvőmet, de nem akarok tervezgetni meg beleélni magam, aztán a végén nem is lesz belőle semmi. Szerintem ezekről akkor kéne baszélni, ha már konkrétan szervezzük is az esküvőnket. És nem tudom, ő miért beszél ilyenekről.

Jó, az igaz, hogy idén 4esküvőre voltunk hivatalosak 3 már le is ment, lehet, ez adta az ihletet.

Én 24, ő 28 éves, együtt is lakunk, de múltkor pl azt mondta- azt sem tudom, milyen apropóból- hogy ő még 2 évig biztos nem akar esküvőt. Köpni nyelni nem tudtam már akkor sem, de az meg még durvább, hogy akkor minek tervezi meg????

Most őszintén: és még a nők érthetetlenek?

2013. júl. 16. 11:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nem lehetne valamelyik barát, rokon úján ezt a problémát a tudomására hozni? Lehet hogy úgy kevésbé ciki vagy mittudomén.
2013. júl. 26. 21:32
 22/22 A kérdező kommentje:

Egyik nap viccelődtünk, mert elfelejtettünk valamit elintézni, és persze én voltam a hibás. Mire mondom, neki, miért kéne mindig mindent nekem észben tartani?!

- Mert te leszel a feleségem, és én nem tudom, ezért neked kell.

Akkor ok...

2013. aug. 14. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!