Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Párom miért beszél folyton az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom miért beszél folyton az esküvőnkről, ha meg sem kérte a kezem? Ez csak nekem fura?

Figyelt kérdés

Ilyeneket mond, hogy kiket hívnánk meg az esküvőnkre, vagy kit kell felkérnie tanúnak, milyen stílusban rendeznénk meg? ...stb.

Engem ez kicsit zavar, mert férjhez akarok menni, és imádom az esküvőmet, de nem akarok tervezgetni meg beleélni magam, aztán a végén nem is lesz belőle semmi. Szerintem ezekről akkor kéne baszélni, ha már konkrétan szervezzük is az esküvőnket. És nem tudom, ő miért beszél ilyenekről.

Jó, az igaz, hogy idén 4esküvőre voltunk hivatalosak 3 már le is ment, lehet, ez adta az ihletet.

Én 24, ő 28 éves, együtt is lakunk, de múltkor pl azt mondta- azt sem tudom, milyen apropóból- hogy ő még 2 évig biztos nem akar esküvőt. Köpni nyelni nem tudtam már akkor sem, de az meg még durvább, hogy akkor minek tervezi meg????

Most őszintén: és még a nők érthetetlenek?

2013. júl. 16. 11:21
1 2 3
 11/22 zabmester ***** válasza:
100%

Szerintem ebben semmi érthetetlen nincs. Mi is szoktunk az esküvőnkről beszélni, noha nem volt még semmiféle eljegyzést. Pont azért nem volt, mert egyelőre nem akarunk esküvőt, legalább 2-3 évig, mert sokba kerülne, és másra kell a pénz. Úgy meg minek eljegyzés, ha utána évekig ugyanúgy élünk, mint eddig, és csak tervezgetünk, tervezgetünk, de ki tudja, mikor valósul meg? Majd akkor lesz eljegyzés, ha utána már tényleg csak annyi van vissza, hogy megkezdjük az előkészületeket, és összeházasodjunk.

Nekem sem lett a szó szoros értelmében megkérve a kezem, de mindketten tisztában vagyunk vele, hogy előbb-utóbb össze fogunk házasodni, ezt tényként kezeljük. És miért is ne beszélgethetnénk róla? Mi egyszer már egy részletes vendéglistát is írtunk, csak úgy, kíváncsiságból :D

Szerintem a párod is így van vele, hogy ezért vagy azért még nem aktuális az esküvő, de attól még feleségül szeretne venni téged, és jó róla beszélgetni, tervezgetni. Abban meg nem tudom, mi a sértő, vagy megdöbbentő, hogy azt mondja, hogy két évig még biztos nem akar esküvőt. Valami oka nyilván van, hogy miért, ez csak egy egyszerű tény. Olyat én sem szeretnék, mint az egyik ismerősömnek, akik két hónap alatt hozták össze a sajátjukat, és teljesen átgondolatlan, szervezetlen volt az egész, a menyasszony is meg a vőlegény is tiszta idegroncs, a barátaik felével összebalhéztak, mert sokaknak nem volt jó az időpont, mert már pl. volt, akinek le volt foglalva a nyaralása akkorra, vagy egyéb programja volt, és megsértődtek mindenkire, aki nem tudott elmenni, meg a nagy szervezgetés közben derült ki, hogy igazából teljesen más stílusban képzelték el az esküvőjüket mindketten. Persze ha beérték volna egy szűk körű, kis esküvővel, akkor nem lett volna baj, de ők nagyot akartak, azt viszont láthatóan nem tudták ennyi idő alatt úgy összehozni, ahogy nekik tetszett volna.

Na, hát nálatok legalább abból nem lehet gond, hogy egy csomó dolgot már előre tudtok, meg tudjátok beszélni, hogy mit szeretnétek. Most az, hogy volt-e lánykérés, vagy sem, az végül is nem teljesen mindegy? Ha a közös esküvőtökről beszél, akkor voltaképpen már meg is kért, nem?

2013. júl. 16. 13:06
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is meg akar kérni, érzi, hogy itt az ideje, de fél egy kicsit.

A 2 évet azért mondhatta, mert akkor 30 lesz, szerintem ez olyan végső határidő lehet nála, de szerintem nem fog addig várni. Megjegyzem egy esküvőt megszervezni nekünk kb 1 évünkbe tellett, igaz tudtuk mit és kit akarunk, és időben kellett lefoglalni a termet, a vőfélyt, a zenekart, hogy rendelkezésre álljanak.

2013. júl. 16. 14:08
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez van, állandóan téma, hogy mi hogy lesz, de konkrétan az eljegyzés is téma, hogy milyen gyűrű meg, hogy, de konkrét dolog még nem történt. Én már nem agyalok ezen, majd ha eljön az ideje, akkor lép. :) 22L
2013. júl. 16. 16:21
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem volt sértő, hogy azt mondta, 2 éven belül nem szeretne esküvőt. Ez csak épp volt ilyen kérdés kategória volt. Szóval ezt úgy kell elképzelni, hogy épp jövök ki a wc-ről ő meg benyög egy ilyet. :D

Lehet, hogy neked ez tény,és szerettek együtt tervezgetni, de én nem szeretek. Van egy dal, és abban van az egyik kedvenc idézetem: Elég akkor úszni, ha már süllyed a hajó.

Na én ezzel is így vagyok. Nem fogok 10 évig tervezgetni. Arról nem is beszélve, ha 2 év múlva esetleg összeházasodunk, akkorra teljesen más ruha fog tetszeni, más stílusú esküvőt, más színeket...stb. fogok akarni, mint most akarnék. Pár éve még habos-babos ruhát képzelte, aztán tüll szoknyás balerinásat, aztán görögöset, aztán szigorú, letisztultat,most meg egyszerű, testhez simulósak tetszenek. Na erre aztán megéri tervezgetni :D Nem. Majd, ha meglesz az időpont tervezek. Hiszen egy nyári esküvőn más a dekor, mint egy őszin, nem igaz?

Hát remélem igazatok van, és tervezi a lánykérést, mert ha sokáig tervezi az esküvt menyasszony nélkül hozzávágom a wc pumpát :D Nem tudom megmagyarázni, de rettentően idegesít!

2013. júl. 16. 16:54
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyelőre ne nagyon éld bele magad az eljegyzésbe. Szerintem csak a korábbi esküvők ihlették meg, de még egyelőre nem tervez sajátot. Legalábbis a leírtak alapján erre következtetek.
2013. júl. 17. 18:06
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem legyetek túl az esküvőn és ne görcsöljetek ezen mert még a végén ez okoz problémát. Mint nálam anno sajnos.

Mond meg neki hogy teljesen bízhat benned, mert szereted és neked senki más pasi sem kell rajta kívül az életbe stb. de őszinte legyél ám!! Kérjétek meg egymás kezét valami gyűrűvel egy ékszerüzletben és másképp látjátok a jövőt.

A korábbi kapcsolatomban totojáztam, összevesztünk elment tőlem a lány pedig szerettem nagyon.

Az utóbbi példámmal élve, mára már boldog, boldogok vagyunk az új (3 éve) párommal!

2013. júl. 18. 03:10
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Rágörcsölni semmiképpen nem fogok, csak nem tudtam mire vélni ezt az egészet. Azért itt is születtek ellentétes válaszok, úgyhogy ez van. Majd megkérem szépen, hogy eljegyzés UTÁN szervezgessük az esküvőt, és ne előtte, mert ez engem zavar.

2013. júl. 18. 15:16
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem tudom hol tart az ügyetek? Én csak most olvastam a kérdésed+a válaszokat. Ha az az oka ennek,amit itt B-ként írtak,akkor nem éppen célravezető ez a hozzáállás,amit az utolsó kommentedben írtál.:) Gondolj bele,ha tényleg puhatolózik,akkor mit fog gondolni,ha leállítod azzal,hogy előbb legyen meg a lánykérés majd aztán? Ez picit azt sugallja,hogy "hé még az sem biztos,hogy igent mondok"! Nem? Nem lehet,hogy ezzel még jobban elbizonytalanítanád?

Egyébként elhiszem,hogy zavar,de gondolj bele mi lenne ha egyáltalán fel sem hozná a témát? Az se lenne jó nemigaz? Engem is idegesít ez a téma,csak pont az utóbbi helyzetben vagyok.Nálunk kijelentette már többször,hogy el fog venni,úgy hogy ezt senki nem kérdezi Tőle,csak ezek után a kijelentések után nagy csöndök vannak.Én meg ettől mászom a falra és tuti Te is ezt tennéd,szóval azt akarom ebből kihozni,hogy Te még jobb helyzetben is vagy ezzel.:) Sok sikert,remélem segítettem,de írj bármikor,ha még tudnék valamiben!:)

2013. júl. 21. 12:25
 19/22 anonim ***** válasza:

A puhatolózásnak 2 oka van:

- vagy nagyon el akar már venni téged és tudni akarja mit gondolsz a dologról

Vagy (ahogy én jártam) épp ellenkezőleg:

- ha akarod, akkor az fogalmazódik meg benne, h akkor minél előbb tipli, mert ő még nagyon nem kész rá.

Engem is mindig erről kérdezgetett az exem, azt hittem azért, mert ő már nagyon akarja, aztán amikor mondtam, h én is szeretném, utána hamarosan lelépett, mert nála a puhatolózás azért volt, h ha akarom, akkor neki menekülnie kell tőlem.

De remélem tenálad az első eset forog fent.

2013. júl. 22. 07:09
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Akármelyik verzió is az igaz, faramuci helyzet ez! Tudja, hogy szeretnék esküvőt, meg imádom az esküvőket, és nyilván nem véletlenül élek vele, szóval azzal nincs gond, hogy ne tudná.

Szerintem az is viszonylag pozitív, ha nem akar házasodni és lelép, mert legalább nem húztuk egymás idejét feleslegesen. Egyébként nem állunk sehogy. Nem számítok rá, hogy megkérné a kezem a 2 éves kijelentése után. Idén már csak egy esküvőre megyünk, remélem utána már hanyagolhatjuk a témát, a mi esküvőnkig.

2013. júl. 22. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!