Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm erőszakkal azt akarja hogy vegyek neki gyűrűt és jegyezzem el, vagy szakít velem! Ehhez mit szóltok? Illik kikövetelni a lánynak a fiútól a gyűrűt?
17-es vagyok.
Akkor viszont gáz. Ha kisírta az eljegyzést, akkor majd lagzit akar, aztán gyereket.
Próbáld megmagyarázni neki, hogy szereted, a szándékaid komolyak, de nem így akarod. Addig amíg szövegel, addig nem fogod megkérni, mert nem lesz meglepetés. A saját örömét is elrontja amúgy.
Szakítson!
Egyáltalán nem illik, nagyon rossz hozzáállás, ráadásul igen rövid ideje vagytok együtt és nagyon fiatalok is vagytok.
Hadd menjen, találsz mást, jobbat.
Ha most elvennéd, tuti válás lenne a vége.
30 fölött ez már nem lenne zsarolás, csak józan döntés a né részéről. Talán így is az. Mond meg neki, hogy akkor szakítsatok. Ha te nem szereted annyira, hogy elvedd, hagyd el, lehet ő is ezt akarja.
Ez nem feltétlenül zsarolás, józan döntés.
Milyen józan döntés utolsó?
Kihisztizni valamit mint egy 3 éve józan döntés? Érdekes gondolkodásod van.
Az a józan döntés, hogy ha a férfi x időn belül nem kéri meg a kezem akkor elhagyom. Mondjuk én sose mondtam meg mi a határidő, de azért egy idő után az ember rájön, hogy a másik nem gondolja komolyan a kapcsolatot, vagy el akarja bulizni az egész életét.
Ha a nő nem erre vágyik az a józan döntés, ha elhagyja a pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!