Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm erőszakkal azt akarja hogy vegyek neki gyűrűt és jegyezzem el, vagy szakít velem! Ehhez mit szóltok? Illik kikövetelni a lánynak a fiútól a gyűrűt?
Egyrészt: nem lehet ilyet kierőszakolni és értelme sincs. Nem értem, hogy vannak olyan nők, akik nem érzik megalázónak, ha azért jegyzik el őket, mert kizsarolták.
Viszont másrészt: ha tényleg nagyon különböznek a hosszútávú tervek és más az értékrend, akkor azért elképzelhető, hogy tényleg nincs jövője a kapcsolatnak.
Ez nem illik-nem illik kérdés. Érzelmi zsarolással indítani egy házasságot minden, csak nem jó jel és ez mindkét félre igaz. Ha a pasi tenné ugyanezt, akkor is jobb minél hamarabb menekülni, amerre a szemed lát.
Emlékszel Mrs. Liptonra és a réz függönykarikára, amit Stokes adott neki? Na én ezt tenném; előtte gyorsan összeszedném a holmimat, utána szépen becsuknám magam mögött az ajtót és legyen boldog a függönykarikájával. Engem soha többé nem látna, az biztos.
Szerintem sem illik, és gáz ezt csinálni, de akkor sem tudom elítélni. Nem ismerjük a másik oldalt.
Mióta vagytok együtt?
Hány évesek vagytok?
Ha mondjuk 30 elmúlt, és hitegedet mondjuk 5-10 éve, akkor azt mondom, hogy ha nem is az eljegyzés, de azért jogos, hogy szól érte. Ha az éveivel játszol, akkor Te vagy a hunyó. Ha nem, akkor a párod kissé erőszakos, igen.
Azért néhány lényeges infó hiányzik: hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt, tisztáztátok-e hogy a kapcsolat csak a szexről szól és semmi másról?
Ha nem vagytok túl fiatalok, és pár éve már együtt vagytok, joggal érezheti kihasználásnak, ha nem lépsz.Ebben az esetben csak megmondta az őszintét, és tájékoztatott a várható fejleményekről.
Ha tinik vagytok, vagy pár hós a kapcsolat, akkor meg sima hiszti, és menekülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!