Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasodnál ebben a helyzetben?
"...és ha nem csak érettségivel rendelkeztek."
22 évesen én "csak" érettségivel rendelkezem, de nem érzem magam kevesebbnek "másoknál", a diplomásoknál.
Szerintem nem az észbeli képességei jogosítanak fel valakit arra, hogy házasodjon :S ergo nem diplomához kötik az esküvőt!!!
Másrészt esküvőhöz nem feltétlen kell sok pénz, az a lagzi, amire némelyikőtök gondol...
Egy érettségis, szakmával, jogsival, állással rendelkező fiatal!
Ezt nekik kell tudniuk és te nem szólhatsz bele. Ha tényleg nem tartoznak össze, ne te legyél a bűnbak. Szerintem egyébként mindent meg lehet teremteni közös erővel. A szüleim 1 szobában kezdték munkásszállón, most egy 1+2 félszobás lakásuk van és stabil élet, nem vagyunk gazdagok, de minden megvan, amire szükség van. Ha mindig a megfelelő alkalomra várnak az emberek, hogy na most meglegyen lakás, kocsi, munkahely (ez kiemelten a mai világban, amikor az emberek évtizedes tapasztalattal is elvesztik az állásukat, mert válság van), egyszer elszalad az idő, és lehet, hogy a megfelelő alkalom, stabilitás sose jön el, mert lehet, hogy sokáig fog tartani a válság, vagy jön egy természeti csapás, háború...
Akkor kell meglépni valamit, amikor úgy érzed, hogy eljött az ideje, és nem akkor, amikor mások szerint kell. A te életedet te éled, az ő életüket ők, senki ne akarjon más helyett élni.
Ha szeretik egymást, miért ne? Mindenük meglesz.
Nem, nem házasság után mondtam a külön élést, hanem anélkül. Úgy értettem, h a szülőknél lakhatnának, amíg gyűjtenek pénzt lakásra és lagzira.
Más: én értem, h nem kell luxus villa, de szeretetből manapság nem lehet megélni, pénz is kell valamennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!