Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért van az, hogy a 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a 20 évesek lányok esetében magasabb az eljegyzési arány, szemben a 25-30 évesekhez képest?

Figyelt kérdés
Ismerőseim között megfigyeltem, hogy sok lányt 20-22 évesen eljegyez a párjuk, 1-2 év után,míg a 25-30 éveseknél több évnyi kapcsolat után sem. 23/l
2013. júl. 13. 18:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Tényleg benne van a divat, vagy a féltékenység a lányok részéről. De hiába jegyzik el, attól még nem lesz komolyabb a kapcsolatuk. Amikor 19 évesen eljegyzett a párom, akkor hirtelen megszaporodtak a volt osztálytársak, barátnők között az eljegyzések.

Mi azóta házasok vagyunk, szeretjük egymást, így jó együtt az egész, ahogy van.

Ők szakítottak, vagy maradtak ugyanúgy csak eljegyezve.

Ja, és egyetemista vagyok, férjem is diplomás. Nem kifejezetten azok között népszerű, akik nem mentek fősulira.

21n

2013. júl. 15. 12:02
 22/22 anonim ***** válasza:
50%
Én is észrevettem, hogy egyre kelendőbbek a 19-20évesek. Őszintén szólva mi több, mint 5 éve vagyunk együtt párommal, (most vagyok 21éves, ő pedig 22) de nem érzem azt, hogy lemaradok valamiről, ha most nem kér meg. Sőt furán is érezném magam, ha most megkérne... vele képzelem el az életem, de 21 évesen még nem akarok házas lenni. Van még időnk bőven, a másik meg: ha lesz egy papír arról, hogy házasok vagyunk, nem fogjuk se jobban, se kevésbé szeretni egymást.
2013. júl. 17. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!