Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hol tudom eladni ezt a két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudom eladni ezt a két gyönyörű jegygyűrűt?

Figyelt kérdés
[link]
2013. júl. 7. 07:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
55%

Kedves Kérdező!

Sajnálom, hogy olyan helyzetbe kerültetek, hogy a számotokra fontos jelképet kell eladnotok a megélhetésért.

Ne foglalkozz a rossz indulatú, olyan emberekkel akiknek fogalmuk sincs arról, hogy az ember ideáig is kénytelen eljutni.

Szerintem próbáld meg felrakni vatera, teszvesz oldalra.

Ha nem megy, lehet jobban jársz ha az aranyat adod el gramm árba.

Sok sikert, és kitartást!

2013. júl. 8. 08:10
 12/12 anonim ***** válasza:

A jegygyűrűket sehol, mert zálogban vannak. A jegyeket el tudod adni elvileg, de csak fillérekért, a valós értéküket nem kapod meg. Akkor inkább tartsd meg, és ha nem fizetsz, a zálogház elárverezi egy idő után, és megkapod a különbözetet.

Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, lehet, hogy nem a házasságotok jelképét kellett volna zálogba adni, hanem valami mást :(

2013. júl. 9. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!