Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzámennétek feleségül a barátotokhoz, ha tudnátok, hogy hamarosan meg fog halni?
Az attól függ.
Ha őt ez boldoggá teszi, és megnyugtatja, hogy az anyagiak is rendezve vannak utána, valamint nekem fontos, hogy boldoggá tegyem és nem mellesleg a halála után ne kerüljek egy szál pendelyben az utcára, akkor igen.
Puszta habosbabos szentimentalizmusból soha.
Igen.
Ha a párom, akkor szeretem, ragaszkodom hozzá. Ha betegség nélkül nem mennék, de neki betegen ez a kérése hozzám, megtenném. Elvégre ha szeretem annyira, hogy vele vagyok, akkor ennyivel segíthetek neki a maradék időben boldognak lenni
Arra lennék kíváncsi, hogy a haldokló ezt miért szeretné?
Ha ezzel gondoskodik a hátramaradókról, akkor az nagyon korrekt dolog, ha viszont ez csak egy hirtelen jött utolsó kívánság, az inkább önzésnek tűnik...
(ha valaki a halálán van, attól még nem lesz automatikusan önzetlen jó ember)
Valahogy akkor csak arról szól, hogy a halál után is össze legyenek kötni, ami az életben maradónak teszi nehezebbé...
Ha meg egyébként is tervezve volt az esküvő, akkor szerintem végig kell csinálni!
Senki sem tudja, meddig él, illik minden időnket 100%-osan megélni, különösen a szép pillanatokat nem szabad kihagyni.
Attol függ hogy szeretetből vagy a vagyonért.
Kicsit érdekes helyzet.
Szánalomból hozzámenni szerintem bűn.
Én úgy vagyok vele hogy szerelemből vagy egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!