Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hozzámennétek feleségül a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzámennétek feleségül a barátotokhoz, ha tudnátok, hogy hamarosan meg fog halni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 17:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem befolyásolna a döntésemben.
2013. jún. 23. 17:53
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
igen
2013. jún. 23. 18:02
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak a betegség miatt nem!De ha őszintén szeretjük /szerettük egymást ,akkor IGEN ! Mellette lennék,amig csak lehet:-)!!!!
2013. jún. 23. 18:25
 14/22 anonim ***** válasza:
86%

Az attól függ.

Ha őt ez boldoggá teszi, és megnyugtatja, hogy az anyagiak is rendezve vannak utána, valamint nekem fontos, hogy boldoggá tegyem és nem mellesleg a halála után ne kerüljek egy szál pendelyben az utcára, akkor igen.

Puszta habosbabos szentimentalizmusból soha.

2013. jún. 23. 20:34
 15/22 anonim ***** válasza:
81%
Utolsóval egyetértek. :)
2013. jún. 23. 21:06
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyébként is szeretjük egymást és enélkül is így lenne, persze hogy hozzámennék :)
2013. jún. 23. 22:42
 17/22 anonim ***** válasza:
Igen. Ha ezzel teljesítem az utolsó kívánságát és megszépíthetem a hátralévő idejét. Fájna a halála nagyon, meg igen csak korán lenne özvegy az ember, de ha ezt képes az ember legyűrni, egy igazi önzetlen cselekedetet hajt végre, főleg ha szereti is a másikat.
2013. jún. 24. 10:19
 18/22 anonim ***** válasza:

Igen.

Ha a párom, akkor szeretem, ragaszkodom hozzá. Ha betegség nélkül nem mennék, de neki betegen ez a kérése hozzám, megtenném. Elvégre ha szeretem annyira, hogy vele vagyok, akkor ennyivel segíthetek neki a maradék időben boldognak lenni

2013. jún. 24. 13:33
 19/22 Knapp ***** válasza:

Arra lennék kíváncsi, hogy a haldokló ezt miért szeretné?

Ha ezzel gondoskodik a hátramaradókról, akkor az nagyon korrekt dolog, ha viszont ez csak egy hirtelen jött utolsó kívánság, az inkább önzésnek tűnik...

(ha valaki a halálán van, attól még nem lesz automatikusan önzetlen jó ember)

Valahogy akkor csak arról szól, hogy a halál után is össze legyenek kötni, ami az életben maradónak teszi nehezebbé...

Ha meg egyébként is tervezve volt az esküvő, akkor szerintem végig kell csinálni!

Senki sem tudja, meddig él, illik minden időnket 100%-osan megélni, különösen a szép pillanatokat nem szabad kihagyni.

2013. jún. 30. 13:31
 20/22 anonim válasza:

Attol függ hogy szeretetből vagy a vagyonért.

Kicsit érdekes helyzet.

Szánalomból hozzámenni szerintem bűn.

Én úgy vagyok vele hogy szerelemből vagy egyáltalán nem.

2013. júl. 4. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!