Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tegyek? A többi lennt

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A többi lennt

Figyelt kérdés
Barátommal 7 éve járok. Együtt is élünk. De még nem jegyzett el,engem ez zavar eléggé. Anyám is állandóan erről faggat,hogy mikor lesz már eljegyzés,házasság. Nagyon idegesítő már ez a helyzet,a barátom meg csak hiteget,de látom rajta,hogy neki ezek a dolgok nem fontosak. A szüleinél élünk,külön költözni sem akar,mert arra hivatkozik,hogy így tud félretenni. Mit tegyek? Várjak még?
2013. jún. 10. 14:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
54%

Felesleges várni. valószinüleg csak a szex végett van veled, ha nem jut más punci, jó lesz az otthoni alapon...

ne haragudj , ha elkeseritettelek :( . Mennyi idős vagy amúgy?

2013. jún. 10. 14:42
 2/18 A kérdező kommentje:
Elég elkeserítő. 26 éves vagyok.
2013. jún. 10. 14:45
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

És ő hány éves?

Ennyi idő után már rég beszélni kellett volna a jövőbeni tervekről.

Én is 26 vagyok,mi alig 3 éve vagyunk együtt,ebből 2 év együttélés,de simán meg tudtuk beszélni,hogy kinek mik a tervei,egyeznek-e.És ezzzel nem te kéred meg a kezét,de azért nem árt tudni mikor szeretne gyereket,mikor szeretne önálló életet.

2013. jún. 10. 14:48
 4/18 anonim ***** válasza:
23%
Én nem értek egyet. Szerintem a mai világban nagyon sok embernek nem jelent semmit a házasság és az együttélés vagy élettársi kapcsolat közötti különbség. Ha jól értem, akkor az ő szüleinél laktok, tehát együtt. Ha úgy érzed, hogy szeret téged és kötődik hozzád, egyébként minden okés közöttetek,akkor szerintem felesleges túráztatnod az agyad, mert csak ideges leszel, aztán nem tudsz szépen hozzászólni, folyton veszekedtek emiatt, aztán tényleg elromlik az egész. Különben értékeld inkább azt, hogy ő a tiéd és te az övé vagy, nagyon sok házasságban még így sem megy.
2013. jún. 10. 14:51
 5/18 anonim ***** válasza:
87%

A házasság nem mindenkinek fontos, mármint maga a papír. De arról sem beszéltek, hogy lesz-e gyereketek? Vagy hogy hol fogtok lakást venni, ha összejön rá a pénz? Ha a közös jövőről nem szoktatok beszélgetni, akkor kérdezz rá.

Anyukád is inkább őt kérdezze, ne téged!

2013. jún. 10. 14:51
 6/18 anonim ***** válasza:
37%
még keresi az igazit
2013. jún. 10. 14:52
 7/18 A kérdező kommentje:

Ő 27 éves.

Szoktunk a jövőről beszélni. De mindenre azt mondja,hogy majd.

2013. jún. 10. 14:55
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
7 év után már nyilatkoznia kellett volna. Ennyit ne vesztegess senkire sem az életedből.
2013. jún. 10. 15:01
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

És ilyenkor miért nem kérdezel vissza,hogy mikor majd?

Mi is azt mondjuk majd,de konkrétabban,gyerek 5 év múlva (én akkor leszek 30,én nem akarok hamarabb),gyerekvállalás előtt házasodjunk.Addigis feltételeket kell megteremteni,gyűjtögetünk (igaz,albiban,nem költöztem volna szülőkhöz),nézegetjük hol van jó környék,gondolkodunk munkahelyváltásban,mi hogy lenne jó.

Vannak konkrét tervek,ezért nem izgat hogy jövőre vagy 3-4 év múlva házasodunk össze,úgyis csak kis esküvő lesz.

A körités fontoabb,nem maga az eljegyzés.

2013. jún. 10. 15:02
 10/18 anonim ***** válasza:
51%

Az ilyen majd emberektől mentsen meg az isten....

Mi egy éve vagyunk együtt most költözünk össze, de már megbeszéltük hogy teszünk félre a közös lakásra meg ilyesmi..

szóval szerintem ne vesztegesd az időt egy helyben toporgással...

2013. jún. 10. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!