Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem felesleges az eljegyzési buli?
Mi nem tartottunk, de kinek kinek ízlése szerint...
Egyébként régen is szokás volt az eljegyzés.
Ha sok pénzem lenne, és buli őrült lennék, akkor tartanék lánykérési bulit, eljegyzési bartit, lánybúcsút, lagzit, meg mit tudom még mit is :D
De nincs sok pénzünk, és utálom a felhajtást, így nálunk csak szóbeli lánykérés volt (gyűrűnk sincs még, és lehet nem is lesz), és kéttanús kis esküvőnk lesz nemsokára.
Egyedül a mások lehúzását tartom "feleslegesnek" (parasztságnak), amúgy meg a buli jó dolog, ha élvezik :)
nem vagyok egy fukar ember, de személy szerint még egy nagyon kicsi esküvőre sem lennék hajlandó költeni. egyszerűen pénzkidobásnak tartom, és utálom a felhajtást.
bulizni imádok, minden hétvégén elmegyünk táncolni a párommal, de ha esküvő, akkor csak 2 tanús, aláírós történet jöhet szóba.
a lánykérés is nagyon szolid keretek közt zajlott. elmentünk egy számomra kedves helyre, gyűrűt húztunk, aztán egy finom ebéd egy békebeli kis étteremben csak kettesben.
Nálunk a lánykérés 2 személyes volt egy búzamezőn :) Manapság szinte mindenféle indokkal lehet rongyrázós buli tartani... Mi szerencsére nem ilyenek vagyunk.
Vagyis szerintem is hülyeség az eljegyzési összejövetel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!