Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kotelességeim vannak egy eljegyzési ebéden mint vőlegény?
Mik azok a dolgok amiket ilyenkor elvárnak egy volegénytol?
Pl kell e vinni virágot minden nőnek,ott kell kikérni a menyasszonyt az apátol,ez hogyan működik,konkrétan ott még egyszer megkell kérnem a kezét?
Köszi!
Először is, milyen társadalmi státuszú a család?..aztán..igen, vigyél virágot...nem túllihegni, egyszerűt, de gondosan kötöttet...és nem úgy odaadni zacsiban, hanem vagányan kibontani..és..
aztán: nem az apukától, mert az csak lóbálta a farkát, az anyuka szemébe kell nézni leánykéréskor, mert ő szülte, az ő teste...
szem nem fog szárazon maradni..akármilyen finnyás család...
szituáció függő..az alap, hogy légy baromi elegáns.. takard el a tetkóid, vedd ki a pirszinget( na jó, a péniszen maradhat),légy kellemes illatú, jól borotvált. ha már tiéd a nő, úgyis lelomposodsz..
Már újabban itt is divat az anya istenítése?
NEM az anyától kell megkérni a lány kezét, hanem az apától. Ő a családfő.
Nekem anno az anyósjelölt mondta, hogy addig nem hozza ki a kaját az asztalra, amíg meg nem kérem a lánya kezét...
Bár így is terveztem, de azért poénosra jött ki :)
És az anyós-após jelölttől is kikértem a lányukat.
Tök jó volt látni utána, hogy a (mostmár) feleségem nagyszülei megkönnyezték a szövegemet!
Nálunk a tanú mondott egy verset,ez valami kikérő vers vagy mi.Férjem átadta az eljegyzési virágot,felhúztuk egymás ujjára a gyürüt,puszi gratulációk.aztán semmi dolgunk nem volt kajáltunk.
Itt ez a szokás,de ha nálatok nem akkor mikor odaérsz akkor megmondod miért jöttél,odadod a virágot gyűrűhúzás és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!