Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem felesleges az eljegyzési buli?
Pont annyi értelme van, mint a bölcsődei meg az óvodai ballagásoknak.
Unatkozó nők "találmány" az összes hasonló kivagyizó pénzszórás.
Ne tessék ám a lánykérést összekeverni az eljegyzéssel :)
Előbbit szokták kettesben, amikor felteszik a nagy kérdést.
Utóbbinál szokott összeülni a két szűk család, általában egy ebédre, délutánra vagy valami.
De hja, eléggé elterjedt a nagy bulis eljegyzési parti, barátom is rendezett olyat, voltunk vagy 100-an. Szerintem teljesen felesleges, egy valag pénzbe kerül, és nem feltétlenül ismerte meg a két család egymást. Másik ismerősöm ellenben a klasszikus eljegyzést preferálta, összeült egy délutáni kerti evésre a két szűk család, pénzbe se kerül, tényleg megismerik egymást az emberek.
De ki hogy szereti, hallottam már pár extrém esetről is, szerintem igazán mindegy ki hogy csinálja :) De csak azért hogy mások elvárásainak megfelelj, vagy mert más ismerősöd is így csinálta, neked nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!