Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrűnek való?
Sziasztok. Köves eljegyzési/kísérő gyűrűket nézek, és nagyjából elképzelésem is van: egy ezüstből kovácsolt kék topázos gyűrűt szeretnék adni a barátnőmnek, mert gyönyörűen illene hozzá ez a kő, ezek a színek, és tudom, hogy ő is szereti.
A problémám az lenne, hogy nem vagyok biztos abban a gyűrűben, amit kinéztem. Bizonytalan vagyok, talán nem túl csicsás-e és nem tűnik-e emiatt nagyon igénytelennek/bizsunak a gyűrű. Szerintem nagyon szép, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is, mert tudom magamról, hogy néha túl barokkos az ízlésem, ami mások szerint épp emiatt nem is létezik..:)) Vajon hogyan néz ez ki élőben egy női kézen?
Az egyszerűbbek így néznek ki:
A lány tényleg gyönyörű, a bonyolultabb sem hatna rajta viccesen.
Mi más szokást tartottunk, nincs köves gyűrűm, én nem akartam, de mindegy:)
Ezüstöt NE nagyon hamqr befeketesik, aha nem hordja állandóan, és nagyon nehéz tisztítani a kő miatt.
Azert szoktak színtelen köveset, mert az minden ruhához illik. De gyönyörű ez a kék.
Az első jbban tetszik, de jegygyűrűnek jobb a 2. Mert azt tudja állandora hordani, nem akad el, egy jegygyűrűt pedig nem szokás azért levenni, de ha annyira elegáns, mint az első azt le kell,ha ezüst akkr fenállnak az elején leírtak.
Hamar más színe is lesz, nem lesz annyira fényes, ezekhez a kövekhez pedig kell, mert ha nem, akkor bazárivá válik. Fehéraranyból lenne szép, és praktikus)
ez csak a személyes véleményem, abszolút nem hátsó szándékkal írom.
GYűrűként mindkettő gyönyörű. Viszont stílusban eljegyzésre inkább a 2.at választanám, az 1. számomra inkább eljegyzési gyűrű. Nem nagyon tetszenek a nagy gyűrűk, idős néniken szoktam ilyet látni, sajnálom, nem tetszik eljegyzésre. Inkább a 2. Színét tekintve viszont számomra az eljegyzési gyűrű átlátszó. Cirkónia is lehet, vagy üveg, de nem színes.
Ettől függetlenül mint írtad, a barátnődhöz illenek ezek a színek, akkor válaszd a kéket, te ismered jobban :)
NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK! :)
Nos, én alapjáraton nem vagyok a túldíszített gyűrűk híve, viszont a színes kövesekért rajongok, szóval tetszik az ötlet. Meglepő módon nekem is az első tetszik inkább, egyetértek azzal, aki szerint a 2. kislányos bizsunak tűnik. Az 1. igazi, elegáns gyűrű.
Fehéraranyat javasolnék én is, mert az ezüst valóban nem elég tartós, kőnek pedig zafírt és gyémántot. Az ilyen apró gyémántok még jó árban kaphatóak.
Valaki ajánlotta a cirkóniát, szerintem ne. Hamar megkopik, elveszti a fényét. Látszik rajta, hogy gagyi.
Nagyon szép mindkét gyűrű, de én is az elsőre szavazok, gyönyörű!
A kék szín viszont kicsit korlátozhatja, hogy milyen színű ruhákat tud majd felvenni hozzá. Biztos, hogy szereti ezt a színt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!