Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszeretném kérni a barátnőm kezét, de nincs ötletem, hogy hogy tegyem. Ötletek?
Szió!
Az én párom úgy kérte meg a kezemet hogy főzőtt egy finom vacsit, az udvaron kirakta fákjákból hogy szeretlek, meggyújtotta, és vacsi közben megkérte a kezem!!!
Ehez azért valamilyen szinten ismerni kellene a barátőd elképzeléseit hogy ő mire vágyna, mert mi itt sorolunk ötleteket de az nem biztos hogy tetszene neki.
Én pl óvatosan közöltem a párommal, hogy se szüli se névnapra nem örülnék neki. Karácsonyra sem. Az legyen egy külön esemény a naptárban és meglepetés legyen.
Mivel én focizok ha a pályán tenné ezt eggyik meccs közben az nagyon tetszene. Kettesben is tetszene bárhol és olyan összejövetelen ahol olyan emberek vagyok/vagyunk akiket szeretek.
Ha szépen énekelsz, adhatnál szerenádot. Vagy tanulj meg egy szerelmes verset (ha tudsz verset írni, úgy még sokkal jobb).
Vagy romantikus séta/vacsora után húzz az ujjára egy gyűrű-szerűséget (olyanra gondolok, hogy fűszálból fonj egyet, vagy gyöngyből fűzz egyet). Ékszergyűrűt együtt vegyetek a lánykérés után, nehogy melléfogj mérteben, stílusban.
Kedvesemmel az évfordulónk napján elmentünk Siófokra ünnepelni. A parton sétáltunk, váratlanul letérdelt elém a homokba, plüssrózsát nyújtott felém, amiben egy gyönyörű köves gyűrű volt, majd feltette a nagy kérdést: hozzám jössz feleségül? Persze boldogan igent mondtam. Kicsit meglepődtem a dolgon, mert ekkor már jegyben jártunk 3 éve (az eljegyzést annó egyszerűen megbeszéltük, megtartottuk.) Tudom, hogy fordítva kellett volna, de így is annyira tökéletes volt...ja és a kérdést követően rövidesen összeházasodtunk.
Szerintem amikor megkéred a kezét kettesben legyetek - csak a tiétek legyen a pillanat! (Esetleg vidd el a nagy napon oda ahol megismerkedtetek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!