Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátnőm elment nyaralni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm elment nyaralni és amikor hazajön megszeretném lepni valamivel. Mivel tudnám?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem
2008. aug. 4. 00:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bárminek fog örülni. Talán egy vidám dvd film vagy könyv jól jön az otthoni napokra ha éppen nem veled van, és a filmet együtt is meglehet nézni!
2008. aug. 4. 01:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj neki otthon nálad valami finom vacsit:) Valami egyszerűt... Szerintem ez minden lánynak bejön.
2008. aug. 4. 04:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egy csokor virág, meg kaja;)(amit te késztettél) jah meg persze h kimész elé:)
2008. aug. 4. 08:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jó ötlet!

Gondolj csak bele, egy nyaralás általában 1 hét. Nos, ez igen hosszú, tehát gondolom a hölgy is ki lesz éhezve mire hazajön, és most nem egy jó pacalpörköltre gondolok...;)

Szerintem csinálj neki egy romantikus éjszakát, ahol minden csak róla fog szólni. Közös fürdőzés, egy kis masszázs, kellemes zene, és tegyél meg mindent, hogy az éjszaka tartalmas és fantasztikus legyen!

Sok sikert!

Petranova

2008. aug. 4. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Nah figyu, ugyanez a szitu volt nekunk is par napja FIX !

En pl egy vendeglo separejaat ( az a hely ami el van kulonitve egy kicsit a tobbitol ) vettem ki es rendeztettem at kicsit ( volt protekcio ) es egy tyertyafenyes vacsorat szerveztem meg ! Nem mondtam el neki csak mikor o meglatta ! Hat majdnem elkezdett sirni ( + ertelemben ) nagyopn meghatodott ! Meg az annya is megjegyezte, h most sikerult teljesen levennem a labarol :D :D :D ez bevalik az 100% es en is imadom a baratnom !

2008. aug. 4. 13:18
 6/6 A kérdező kommentje:
őőő ez télleg nagyon szép és jó komolyan, de mi még nem lakunk együtt meg ilyenek...
2008. aug. 4. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!