Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elment nyaralni és amikor hazajön megszeretném lepni valamivel. Mivel tudnám?
Ez nagyon jó ötlet!
Gondolj csak bele, egy nyaralás általában 1 hét. Nos, ez igen hosszú, tehát gondolom a hölgy is ki lesz éhezve mire hazajön, és most nem egy jó pacalpörköltre gondolok...;)
Szerintem csinálj neki egy romantikus éjszakát, ahol minden csak róla fog szólni. Közös fürdőzés, egy kis masszázs, kellemes zene, és tegyél meg mindent, hogy az éjszaka tartalmas és fantasztikus legyen!
Sok sikert!
Petranova
Nah figyu, ugyanez a szitu volt nekunk is par napja FIX !
En pl egy vendeglo separejaat ( az a hely ami el van kulonitve egy kicsit a tobbitol ) vettem ki es rendeztettem at kicsit ( volt protekcio ) es egy tyertyafenyes vacsorat szerveztem meg ! Nem mondtam el neki csak mikor o meglatta ! Hat majdnem elkezdett sirni ( + ertelemben ) nagyopn meghatodott ! Meg az annya is megjegyezte, h most sikerult teljesen levennem a labarol :D :D :D ez bevalik az 100% es en is imadom a baratnom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!