Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lányt el lehet jegyezni? 1 éve járunk és nagyon szeretjük egymást.
Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 14:33
22/27 anonim válasza:
Én csak annyit mondhatok, hogy nagyon szép és kedves tőled, hogy a 21. sz.-ban így gondolkodol és szerintem ha a szíved ezt diktálja akkor meg kell tenned és tedd is meg! És annyit mondhatok, hogy valószínűleg én is megtenném.
25F
23/27 anonim válasza:
Engem eljegyeztek 15 évesen, egy 18 éves srác tette ezt, két hónap mulva szakítottunk...Persze nem azt akarom ezzel mondani hogy ez törvényszerű. Figyelj tényleg azt hiszem hogy ez korai, legyetek türelmesek, a lány valószínűleg most ezt gondolja: de jó lenne vele maradni sokáig...Ha majd szeretne...Mi örökké leszünk együtt! (én is ezt gondoltam anno) Aztán jött egy srác, most vagyok vele együtt kb másfél éve, és sokkal jobban belészerettem. Már nem hiszek semmit, lesz ami lesz. Büszkeségből ne jegyezd el, vagy azért hogy önző módon magadhoz láncold! Nem akarlak leoltani, de egy lány életében szerintem ez egy nagyon fontos momentum, és csak összetöröd a szivét, ha felindultságodban cselekedsz. 1 év még nagyon korai,hiszen nem is ismered milyen lenne ha öszeköltöznétek,együttélnétek. Ha valóban szeretitek egymást,még nem kell hozzá tárgy,hogy ezt megpecsételjétek.
24/27 anonim válasza:
NE haragudj talán csak a saját keserűségem szólt belőlem. De az egy év szerintem még korai. Nagyon szeretem a mostani párom, a fél életemet odaadnám érte, és azt mondja, ő is értem,de mivel nem tudom milyen lenne hogyha összeköltöznénk,illetve egy hétnél tovább sose voltunk együtt egyszerre, igy nem tudom milyen vele hosszabb ideig,így azt se akarom hogy eljegyezzen. Másrész szerintem ehhez még fiatal vagyok. 18/L
25/27 anonim válasza:
én 16/L vagyok. A párommal több mint egy éve vagyun kegyüt, mi is imádjuk egymást, de eszünk ágában sins ilyesmi. szerintem egy eljegyzéshez meg kell érnie az embernek. a fogadalmi gyűrű nem rossz ötlet, annak énis nagyon örülnék(bár olyan vékony vagyok, hogy sajna nem találok magamra való gyűrűt, pedig imádom őket), de biztos vagyok benne hogy a párom is várna még vagy 4 évet ezzel.
26/27 anonim válasza:
az én párom 21 éves,én 17 vagyok.2 éve vagyunk együtt,és 3 hónapja kérte meg a kezem.
szerintem nem korai megkérned a kezét,ha tényleg úgy érzitek,hogy itt az ideje:)
sok boldogságot nektek:):P
27/27 anonim válasza:
Az ilyen un. elso szerelem, s egyeb teren is az elso nem lehet orok jellegu... Nem mondom azt h nem lehet kiveteles eset, de az ember elni akar ezt azt kiporbalni, nem 15 evesen lekotni magat. Manapsag a hazassagok tobb mint a fele valassal vegzodik. Egy hazassag elmeletileg orokre szol. En nem vagyok annak a hive, hogy eloszor hazassag es utana egyutt elni, vagy lattam olyat is, hogy hazasok voltak de nem eltek egyutt. Eloszor egyutt kell elni (2esben!!!), lakva ismeri meg az ember a masikat. Nem szabad elhamarkodottan donteni errol, hisz az egesz eleted befolyasolja. Eloszor meg kell teremteni az alapokat egy egyutteleshez vagy akar hazassaghoz, nem a szuloktol kell ezt elvarni. Iskola befejezese, munka, egzisztenica. Nem csak az egyik felnek, mert Magyarorszagon nem lehet egy (18 eves) palyakezdo, kozepiskolai vegzettsegu fizetesbol 2embert fenntartani. Ha jol latom o 15 eves, az minimum 3 ev mire befejez egy kozepiskolat. Az elso a jovotok felepitese legyen, es a tanulas, utana reartek azon gondolkozni, hogy hogyan tovabb, de mindenkeppen szerencses elotte egyutt elni minimum 2 evet, hogy meg tudd hogy kivel is akarod osszekotni az eleted. Az en parom 33 eves, es 6 eve elvalt. 2 evig volt hazas, ahonnan van egy kisfia. Most velem el lassan 2 eve, es a mai napig azt mondja, elottem nem tudta, hogy mi volt a szerelem, es boldog, hogy elvalt mert akkor nem lenne velem. En is orulok, hogy a mai napig valogattam, es nem mentem hozza az elsohoz mert most azzal az emberrel elhetek egyutt akinek az elso vagyok a baratok es minden felett, es fontosabb onmaganal... Az, hogy o volt hazas nekem egy fajopontom, es a gyerek is... Nehezen emesztette meg a lelkivilagom. Mindig azt kerdeztem, hogy miert? Miert kellett?? Es mivel nagyon szeretem ezzel egyutt kell tudnom elni, ami az elejen nem konnyu az ember lelkenek. NEm szabad elhamarkodottan donteni az eleted felett, mert az nem csak a sajat eletedbe fog beleszolni, de a jovobeli parodeba is es akar ha van 1 gyereked egy meggondolatlan hazassagbol, meg a gyerek elete is tonkremegy azzal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!