Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ezt, vagy ilyesmi jegy gyürűt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt, vagy ilyesmi jegy gyürűt honnan lehet rendelni,? Valami netes oldal vagy segítséget várok

Figyelt kérdés
a képen látható gyürű mennyibe kerül kb.? : )
2013. máj. 14. 11:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ebay.com/hu +vaterán is fent vannak ilyenek
2013. máj. 14. 12:11
 22/30 anonim ***** válasza:

A szívet kellene csak fehéraranyból. Piros brill nincs.

Nekem tetszik ez a gyűrű. A gyémánt bírja, ha ütődik, semmi baja nem lesz tőle. Ha gondolod a cégem legyártja, írj privátba.

2013. máj. 14. 12:16
 23/30 anonim ***** válasza:
Bár nem véleményt kértél a gyűrűről, de látom a többiek már megválaszolták, amit kérdeztél, így én csak megjegyezném, h bár szép gyűrű, de nem lenne egyszerű a viselése, sok kiálló rész van benne, lépten-nyomon beleakadna vmibe és nagyon hamar letörik, elhajlik.
2013. máj. 14. 12:32
 24/30 anonim ***** válasza:

Fityegő szív nélkül szerintem is időtállóbb, hordhatóbb és nekem szebb is:)

5 g karikagyűrűpár 2 féle aranyból 210e volt....

Ezt szerintem ha 1 féle aranyból készül akkor olyan (ha 4g) 50-70 között megcsinálják

2013. máj. 14. 14:18
 25/30 anonim ***** válasza:

Ha piros köveket kérsz bele, akkor kérhetsz rubint ami jóval olcsóbb ilyen pici méretben, mint a gyémánt.

Őszintén szólva alapjáraton nem ilyen az ízlésem, de ez valahogy mégis tetszik, pedig tudat alatt ott villog a fejemben, hogy "de ez giccses!" :D

Fehéraranyból, rubinokkal is szép lenne, de így is jó.

Minél előbb keress fel egy ékszerészt, aranyékszert mindig készítenek képről, ne aggódj (ezüstöt nem szoktak). Júni 12 nem soká van, szóval én a helyedben amint lehetőség adódik, lemennék, mert akár több hónap is lehet az elkészítése, ha nincs szerencséd!

2013. máj. 14. 14:39
 26/30 anonim ***** válasza:
A kiálló részes kifogáshoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy én szeretem a kiálló ékszereket, és még egy sem törött le, és olyan különösebben nem is kell rá odafigyelni. Mosogatásnál, sportnál, stb. leveszi az ember, aztán kész.
2013. máj. 14. 14:42
 27/30 anonim ***** válasza:

18K aranybevonattal+swarovski kristály láttam neten.

Ha gondolod szívesen belinkelem.

2013. máj. 14. 16:46
 28/30 anonim ***** válasza:

Isten ments! Azzal a fityegő szívvel én az utcára nem mennék ki, és nem azért mert nem tetszik, hanem azért, mert mi van akkor, ha elhagyom a szívet? Főleg ha gyémánttal van telerakva. Kizárt, szerintem válassz egyszerűbbet, ha nem tudsz elszakadni a szívtől, akkor ne kerek gyémántot rakass a gyűrűbe, hanem szív alakút!

[link]

egyébként itt minden árban lehet kapni, érdemes szétnézni, én csak a számat tátogatom, hogy sosem kapok ilyesmit a páromtól :)

Sok boldogságot nektek! :)

2013. máj. 15. 14:56
 29/30 anonim ***** válasza:
Nézd meg egy kicsit jobban azt a képet. Nem szív alakú a gyémánt, hanem sok kis gyémántból áll. Létezik szív alakúra csiszolt gyémánt, de nem az nem az:))))
2013. máj. 15. 16:03
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítségeteket! :)
2013. máj. 16. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!