Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt, vagy ilyesmi jegy gyürűt honnan lehet rendelni,? Valami netes oldal vagy segítséget várok
A szívet kellene csak fehéraranyból. Piros brill nincs.
Nekem tetszik ez a gyűrű. A gyémánt bírja, ha ütődik, semmi baja nem lesz tőle. Ha gondolod a cégem legyártja, írj privátba.
Fityegő szív nélkül szerintem is időtállóbb, hordhatóbb és nekem szebb is:)
5 g karikagyűrűpár 2 féle aranyból 210e volt....
Ezt szerintem ha 1 féle aranyból készül akkor olyan (ha 4g) 50-70 között megcsinálják
Ha piros köveket kérsz bele, akkor kérhetsz rubint ami jóval olcsóbb ilyen pici méretben, mint a gyémánt.
Őszintén szólva alapjáraton nem ilyen az ízlésem, de ez valahogy mégis tetszik, pedig tudat alatt ott villog a fejemben, hogy "de ez giccses!" :D
Fehéraranyból, rubinokkal is szép lenne, de így is jó.
Minél előbb keress fel egy ékszerészt, aranyékszert mindig készítenek képről, ne aggódj (ezüstöt nem szoktak). Júni 12 nem soká van, szóval én a helyedben amint lehetőség adódik, lemennék, mert akár több hónap is lehet az elkészítése, ha nincs szerencséd!
18K aranybevonattal+swarovski kristály láttam neten.
Ha gondolod szívesen belinkelem.
Isten ments! Azzal a fityegő szívvel én az utcára nem mennék ki, és nem azért mert nem tetszik, hanem azért, mert mi van akkor, ha elhagyom a szívet? Főleg ha gyémánttal van telerakva. Kizárt, szerintem válassz egyszerűbbet, ha nem tudsz elszakadni a szívtől, akkor ne kerek gyémántot rakass a gyűrűbe, hanem szív alakút!
egyébként itt minden árban lehet kapni, érdemes szétnézni, én csak a számat tátogatom, hogy sosem kapok ilyesmit a páromtól :)
Sok boldogságot nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!