Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondtam a páromnak, hogy csak akkor kérje meg a kezem ha egy éven belül meglesz az esküvő is. Ez igy nagyon gáz?
Mi is így beszéltük meg a párommal. Egy meghittebb beszélgetés alkalmával szóba jött az, hogy ő mikor szeretné az esküvőt, én mikor. Ekkor álltam elő azzal, hogy számomra az eljegyzés egy nagy dolog és azt jelenti, hogy lánykérés után 1-2 évvel már esküvő is lesz, így megkértem szépen, hogy amíg nincs lehetőségünk az esküvőre, addig ne "játszunk" ezzel. Szerencsére ő is abszolút egyetértett, mi akkortól szeretnénk egymás jegyesének hívni egymást, ha már azt komolyan is gondoljuk és akár időpontot is tudnunk mellé mondani a nagy naphoz. Nem szeretnék 10 évig jegyben járni, az nem én vagyok, mint kiderült nem MI vagyunk. Ha számomra nem fontos a papír, akkor nem fontos a gyűrű sem (egyébként ezzel is ki lennék egyezve, ha a párom nem akarna esküvőt).
Lehet túl merev a gondolkozásom, de a gyűrű nekem egy közeledő esküvőt jelez. :) Ez nem azt jelenti, hogy azonnal katonásan el kell kezdeni szervezkedni, de számomra ez egy nagyon nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!