Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötelező elmondani a szülőknek, hogyha eljegyezzük egymást 16 évesen?
Figyelt kérdés
Terveink szerint eljegyezzük egymást,de még nem akarunk szólni minimum addig a szülőknek,amíg nem megyünk egyetemre.Mit gondoltok erről?KÖtelező lenne szólni?2009. szept. 24. 21:38
11/19 anonim válasza:
El ne mondjátok, mert valamelyik szülő még infarktust kap. Szerintem is ráértek akkor szólni, ha már egyetemre mentek. Mertha 3 év alatt nem bomlik fel az eljegyzés, az már jelenthet valamit...
12/19 anonim válasza:
Ha az én lányom nem szólna nagyon fájna nekem, és utána lehet hogy én sem szólnék neki amikor elválok.
13/19 anonim válasza:
16évesen??? Mennyi ideje vagytok együtt?
Ilyen fiatalon nem ajánlanám. A legtöbb fiatal számára ez egy jó "buli", semmi komolyság... én csak egyszer szeretnék menyasszony lenni, én várnék a helyedben.
Illene elmondani a szülőknek szerintem, de úgy gondolom nem örülnének ennek.
18/L
14/19 anonim válasza:
Lehet én vagyok maradi de az én kezem a párom apumtól kérte meg... És szerintem nagyoncsak jól esett neki, hogy nem a hátuk mögött kezdtünk bele. Pedig a mi viszonyunk elég viharos volt apummal. Nem kötelező szólni de ha kihagyjátok őket biztos rosszul esik nekik. L/22
15/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!Nagyon aranyosak vagytok. Lehet ugyanarra az egyetemre megyünk csak különböző karra,vagy lehet másikra két kül. suliba, de az ő házukban fogunk élni elvileg. 2éve vagyunk együtt és nagyon szeretem őt még mindig.
2009. szept. 25. 14:53
16/19 anonim válasza:
Ne jegyezzétek el egymást 16 évesen. Nem ezzel bizonyítod,hogy szereted és ő is téged. Majd eljegyzitek egymást az egyetem után.
17/19 anonim válasza:
Mi 4éve vagyunk együtt és a párom 2,5év után kérte meg a kezemet. Akkor voltam 17éves. Mivel nekem csak anyukám van igy csak neki mondtam el h mi történt :) nem rendeztünk semmi bulit sem,majd az esküvőkor,mert ha nem muszáj akor miért anyukám fizesse ki a költségeket? majd mi
18/19 anonim válasza:
Nem muszáj szólni, bár ha én lennék a szülő és normális a kapcsolatom egyébként a gyerekemmel, akkor rosszul esne, hogy kihagyott belőle. De végülis a ti dolgotok. Gyűrű is lesz? És ha a szüleitek rákérdeznek, hogy az milyen gyűrű?
19/19 A kérdező kommentje:
Gyűrű is lesz. És már úgyis kaptam tőle fülbevalót meg nyakláncot, szóval a szüleim már semmins se lepődnének meg. Köszi a válaszokat!
2009. okt. 7. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!