Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki volt már jegyesfotózáson? Vagy bármilyen fotózáson a párjával? Hány óra volt?
Tiszta véletlenül csöppentem hétvégén egy fotózásba, a legjobb barátnőm párja (aki a párom legjobb barátja) éppen most szerelte fel a stúdióját. Szóval most jöttek meg a hátterek, álványok, fény stb...
Ők egész nap azzal szórakoztak, én pedig este kerültem oda. 10-12-ig fényképezett engem és a páromat és kb. még egy ennyit csak engem...Nem lett túl sok kép, inkább elröhörésztük az időt...
Nekem nagyon kevésnek tűnik az 1 óra, főleg ha még a fotóst sem ismeritek, míg feloldódtok a kamera előtt addig eltelik az idő...Én gátlásos vagyok ilyen téren, még a 3. órában is könyörögtek, hogy pózoljak már valamit, én meg idétlen képeket vágtam, valahogy nem jött, pedig a legjobb barátaink voltak, nem idegenek. Ellenben a páromnak nagyon ment...:)) neki szuper képei lettek.
Amikor meg mondtam, hogy "könyörgök" hagyjuk abba, azt mondta a srác, gondoljak arra, hogy máshol ezért 10 E-t is elkérnek itt meg ingyen van :))
Végül is tekinthető jegyesfotózásnak vagy szimpla fotózásnak is, amit csináltunk, egy óra mindenképp kevésnek tűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!