Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Érdemes úgy összeházasodni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes úgy összeházasodni, hogy a menyasszony nem élte ki a biszexuális hajlamait?

Figyelt kérdés

Tanácsot szeretnék kérni 28 éves férfi vagyok, 3 év után eljegyeztem a barátnőmet novemberben és június végére terveztük az esküvőt. Szeretjük egymást de egy régi dolgon nem tud túllépni és ez tönkre vágja az egész kapcsolatunkat, egy ideje megfordult a fejemben hogy van-e értelme egyáltalán ennek az egésznek, miközben mindig másra gondol, teljesen tanácstalan vagyok.

Pár éve volt viszonya egy velekorú lánnyal és azóta sem lépett túl ezen mindig újra meg újra előkerül a csaj, meg a téma is már 3 éve. Először egy férfi nem veszi ezt komolyan, én sem tettem de ahogy teltek-múltak a hónapok meg az évek mindig csak előjött a dolog meg a róla való beszéd és már úgy érzem hogy ez nem egy botlás, meg olyan amin nevetünk, hanem tényleg közénk áll. Fogalmam sincs mit tegyek egyszerűen nem akarja kiverni a fejéből és az a másik csaj meg állandóan felbukkan, de ha nem magától, akkor a barátnőm keresi. Kérem segítsenek mit tehetnék, meddig lehet ezt folytatni?

2013. febr. 20. 14:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érzem, hogy te foggal-körömmel ragaszkodsz ehhez az "őszeretengem" dologhoz mert már nem akarsz tovább lépni és nem is tudsz alkalmatlan vagy rá lelkileg.

Tudod mit? Vedd el. Aztán ha pár év múlva lelki és idegroncsként, megkeseredett harcosként végzed legalább lesz némi tapasztalatod és akkor végre benő a fejed lágya.

Csak a leendő gyerekedet sajnálom ő kegyetlenül meg fogja szívni.

Az első években ne is fogjatok hozzá lehet, hogy a dolgok kiforrják magukat.

2013. febr. 20. 15:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Te nagyon naiv vagy, ha nem vágod le a szitut. A lány csak azért "szeret", mert melletted családban élhet, nem kell szégyenkeznie, de mindig a kis barátnő marad a titkos szerelme. Eleve nem értem, miért engedted meg, hogy néha "eltűnjenek", nem gondoltál arra, hogy a fagyin kívül mást is nyalnak? Oké, összeházasodtok, születik 1-2 gyereketek, de mindig össze fognak jönni a csajjal pár kósza órára.

Ne légy már ennyire buta.

2013. febr. 20. 15:46
 13/15 anonim válasza:
Ha te abban benne vagy, hogy a házasságotokban vele legyen néha pár napra, akkor működne. De ebből normális kapcsolat sosem lesz.
2013. febr. 20. 16:15
 14/15 anonim ***** válasza:

"családot akar TŐLEM, akarja a házasságot, szerelmes belém de mégis mindig arra a csajra gondol"

Hát ez most fájni fog. A csaj családot akar tőled, akarja a házasságot és NEM szerelmes beléd.

Aki szerelmes, az nem gondol mindig másra. Az csak arra gondol, akibe szerelmes. Érezhet sok mindent, akár szeretetet, megbecsülést, szexuális vágyat, de szerelmet nem.

Mindezek után eldöntheted, akarsz-e vele így házasodni.

2013. febr. 20. 17:39
 15/15 anonim ***** válasza:
A családot és a házasságot azért tőled akarja-ésszel- mert Magyarországon a melegházasság nem engedélyezett, gyereket meg nem tud másik nő csinálni neki.
2013. febr. 20. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!