Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzésre milyen gyűrűt kell adni? Én úgy tudom a karikagyűrű a házasságkötéshez kell. Másnál hogy zajlott az eljegyzés?
Nekem ezzel kérte meg a kezem:
Karikánk pedig majd csak nyáron lesz házasságkötéskor...
Egyébként manapság úgy szokás, hogy van egy eljegyzési gyűrű,amit a lány nem lát,nem tudja mikor kéred meg a kezét,csak majd egy váratlan pillanatban odaállsz elé és felteszed a nagy kérdést(de kinek mi tetszik,ebben a megszokott a tipikus egy köves,ami lehet gyémánt is és cirkón is) és házasságkötéskor pedig együtt megveszik a karikagyűrűket.Manapság ez nagy divat,de kinél mi.Én például örültem volna annak is,ha már most a karikagyűrű van (bal kéz gyűrűsujj), aztán mikor házasságkötésre kerül a sor,csak áthúzzuk a másik kezünkre...
Sziasztok.
Én a páromtól egy csodaszép fehérarany eljegyzési gyűrűt kaptam. Teljesen titokban történt minden, de karácsony estéjén, egy gyönyörű beszéd kíséretében, a szüleim előtt kérte meg a kezem! Nagyon megható volt és totál eltalálta az ízlésemet. :) Nagyon boldog vagyunk azóta is! :)
ilyen a gyűrűm, szerintem meseszép :)
Mi vegyes és kicsit egyedi megoldást alkalmaztunk, de szerintem ez a legjobb. :)
Minden nő szeretné ha meglepetés lenne a lánykérés. Nálunk az is volt. A párom készült gyűrűvel az eljegyzésre, amit ő maga faragott csontból, és azzal kérte meg a kezem olaszországban a dolomitok egyik gyönyörű hegycsúcsán. :) Ezt hordjuk mindketten a bal kezünkön. A házasságkötéshez pedig közösen választottunk egy szép fehérarany karikagyűrűt az eljegyzés után.
Azért sem jó megoldás az eljegyzésre végleges karikagyűrű vásárlás, mert vagy nem lesz meglepetés, vagy esetleg nem tetszik a lánynak, valamint az embernek általában nem egyforma mérteű a jobb és a bal gyűrűsujja, ezért az esküvő előtt igazíttatni kellene a jobb kézre. Mi ezt is szerettük volna elkerülni, és a karikagyűrűket az esküvőn kezdjük majd el viselni. Szerintem az a jobb megoldás, ha külön van eljegyzési és külön a karikagyűrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!