Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fibbrizzo kérdése:
Ilyenkor mit tegyek, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Kicsit lehet hülyén hangzik majd amit irok ,de igy van .A családom egy elbaszott család .Egyszoval egy nemtörödöm ,nem szeretem ,nemfoglalkozom semmivel család.Én nagyon rosszba vagyok velük .Idén megyek is a fészekböl ,Egyszoval van egy lány akit szeretek és elakarok jegyezni .Rendesek a szülei meg minden ,velem is .Egyszoval bánt a tudat hogy én sose mutathatom be öt a szüleimnek ,mert megmondták hogy öket nemérdekli meg nemis akarják látni .Ne is merjem idehozni .A barátnöm tudja hogy rosszba vagyok itthon ,de mégse érzi hogy ennyire rossz a helyzet.Na szoval ha én eljegyzem meg minden én semmiben sem számithatok a szüleimre ,se az esküvön se sehol ,És az milyen durva hogy a barátnöm szülei segitenek ,az enyémek meg ott se lennének az esküvön ,Hogy lehet ezt az érzést legyürni???Meg ugyérzem a barátnöm jobbat érdemel ,olyas valakit aki normális körülményekközött van ,akinek van rendes családja és aki mellett tényleg boldog lehet .2013. febr. 2. 19:26
1/6 A kérdező kommentje:
esetleg aki hasonlo problémával szenved vagy már tuljutott irhatna privátba is
2013. febr. 2. 19:31
2/6 anonim válasza:
A barátnőd nem a szüleiddel akar lenni, hanem veled. Hiszen ismeri a helyzetet, mégis együtt vagytok, kár ezen parázni. Viszont ha ennyire rossz a szülőkkel a kapcsolatod, hogyhogy otthon laksz még? Ha anyagi okokból, akkor előbb lehet, hogy inkább saját lábra kellene állni, mint eljegyzés, esküvő és a többi. Ha nem tehetsz a kialakult helyzetről, kár ostoroznod magad miatta.
3/6 A kérdező kommentje:
hát igen ,sporoltam hogy albérletbe tudjak menni és uj életet kezdjek .
2013. febr. 2. 19:52
4/6 anonim válasza:
Szerintem tedd meg azokat a lépéseket amiket szeretnél. Ez már a te életed és ha össze házasodtok akkor már a ti életetek lesz. Nem kell vissza nézni ha nem akarsz csak menni menni előre. És talán egy esküvő meghatja a te szüleidet is és kicsit segítőkészebbek lesznek. Fej a fejjel, nem lehet hatással a hátra levő életedre a múltad. Te majd nem ilyen családot alakítasz ki magadnak. És ahogy egyre előrébb haladsz az életben talán a szüleidet is jobban megérted majd. A problémáidról őszintén beszélj a menyasszonyodnak, mert ne hogy ezek miatt félreértések legyenek köztetek, pl. ha nem tud a problémádról-gondolataidról- érzelmeidről akkor esetleg azt hiheti ő nem elég jó neked.
5/6 anonim válasza:
Szia! Tudod az ember arról nem tehet, hogy milyen a családja, de arról igen, hogy kik a barátai. Azt akartam ezzel mondani, hogy ne csak álmodozzál, hanem valósítsd meg önmagad, akár ezzel a lánnyal! Mutasd meg neki, hogy igen is hozzávaló vagy, még ha nem rendelkezel megfelelő családi háttérrel is. Beszélj nyíltan, hogy megértse a problémád! Pl: nem lesz nagy ciriburi esküvő, mert te nem számíthatsz ebben senkire.
6/6 anonim válasza:
Kedves anyóséknak simán kitálalhatod hogy mi a szitu a te családoddal. Pénz meg nem akadály nem a rongyrázásról szól az esküvő. És ezeket a sablonos dolgokat el kell felejteni én tavaly jegyeztem el párom és az elkövetkező 5 évben nem igen lesz esküvő. Az a lényeg hogy ne görcsölj a családod miatt ez megmérgezheti a te életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!