Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyek méretet a gyürühöz?
az olyan átlátszó dolog egyből tudja h mit akarsz majd
alszik akkor mérd le cérnával vagy fonallal de szépen lazán az 2ujpercnél
esetleg olyat vehetnél, ami neki is tetszik, szóval együtt is ki lehet választani. Ő lehet, egész életében hordja, te meg vagy hordod, vagy nem...
Ha meglepetést akarsz, akkor meg ok, kérd meg valamilyen gyűrűvel, de lehessen kicseréltetni vagy másikat választani, ha mégsem jön be.
En is azt akartam irni, hogy ismerost vonj be a dologba. A legjobb a testver, baratno, szulok. Ok segithetnek ebben.
A cernazast nem csinalnam. Felebred egybol, es aztan meg mit mondasz, mit csinalsz az ejszaka kozepen egy darab cernaval?:D Jatekosan osszemerni a kezeteket is lehet, megemlited neki, hogy milyen kicsi a keze, nezze meg, az o ujja sokkal vekonyabb. Meg korbe is fonhatod a sajatodat is es az ovet is a masik kezeden levo ket ujjaddal, de vigyel bele mast is, nehogy gyanus legyen, mondjuk a csuklotokat is megnezhetitek, neki milyen vekony van, vagy ilyesmi. Ha korbefogod az ujjat, probald megjegyezni, mekkora volt.
Ilyenkor jó a legjobb barátod, aki megkéri, hogy kísérje már el ékszert venni a barátnőjének, itt a velentin nap, még feltűnő sem lesz. Ne csak gyűrűt nézzenek!
Sok sikert, majd írd meg hogy döntöttél!:)
igen, az jó ötlet amit előttem írt valaki, hogy mérd össze vele játékosan a kezed.
kiderül hogy az ő keze kisebb.. és ha szerencséd van, akkor hordasz gyűrűt és megnézhetitek, hogy mégis melyik ujjára lenne jó a tiéd..
én úgy csináltam, bár én csaj vagyok...
felhúztam a gyűrűjét, és jó volt az egyikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!