Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Normális, hogy 8 év együttlét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy 8 év együttlét (abból fél év együttélés) után még nem kért meg? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok kenődve. Úgy érzem, ebből már semmi sem lesz, hogy nem gondolja velem komolyan.

A párom 28 éves, én 22 leszek.

Sokat gondolkodom a kapcsolatunk sorsán mostanában. Nagyon jól tudja, hogy várom a kérdést, és hogy esküvőt nem szeretnék, mert pénzkidobásnak tartom, mégsem teszi meg!

Nagyon szeretem őt, eddig kitartottam mellette, de úgy érzem hasztalan, amit csinálok és nem vesz komolyan, bár azt mondja. Sok srác járna velem az egyetemről, de én mégis Ő rá várok. Elbizonytalanodtam

2013. jan. 25. 15:45
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
47%

Minden no akit nem vesznek el meg csak el sem jegyeznek mind azt allitja o bizony nem akar eskuvot sot felesleges Ez csak olyan onvigasz.En sem akarok par mill fizetest sot vissza is utasitanam.

HA megkerne a kezet nemet mondana aki egy jo kapcsolatban van? Nem hiszem.

2013. jan. 26. 12:27
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak azért nem akarsz férjhez menni, mert drága és inkább a gyerekeitekre költenétek, akkor menjetek két tanús esküvőre. Az ingyenes nagyon sok helyen, de max 10ből mindenképp megvan.

Az hogy sokan járnak jegyben és mégsem házasok annak két oka van: 1. még nincs rá pénzük, hogy megszervezzék azt a lrgzit amit szeretnének, és ők nem érik be a két tanússal. 2. a csaj kierőszakolta az eljegyzést, a srác el is jegyezte, hogy örüljön neki, aztán a házasság még várat magára sok sok évig. De úgy senki sem kéri meg a barátnője kezét, hogy az nem akar házasságot.

Különben mit válaszolnál arra a kérdésre, hogy "LEszel a feleségem?".. Tehát nincs semmi értelme a lánykérésnek.

Ha csak kell neked valami jelkép, ami jelzi a külvilág felé, hogy ti együtt vagytok, akkor mondd meg a párodnak, hogy mi lenne ha vennétek közösen gyűrűt?! Ez még így mindig értelmesebb, minthogy feleslegesen háborogsz azon, hogy nem kér meg..miért is tenné..

Szóval igen..amennyibe te kijelentetted, hogy nem akarsz házasságot, úgy teljesen normális, hogy nem kért meg 8 év után sem..sőt az is normális ha 30 év után sem kér meg.

2013. jan. 26. 14:57
 33/39 anonim ***** válasza:
19%
én nem olvastam végig a 4 oldal válaszokat, de sztem ezt neked kell tudni! ha nem is beszéltetek/beszéltek róla, akkor fura nagyon! mi szinte napi szinten beszélünk a dologról 3 éve, tudja is, h nagyon várom már. szóval nekem nagyon nem lenne normális, és tények elé állítanám!
2013. jan. 26. 22:21
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Előző.

Úgy tűnik, a kérdést sem sikerült elolvasnod..

2013. jan. 26. 23:54
 35/39 anonim ***** válasza:
miért?
2013. jan. 27. 11:19
 36/39 anonim ***** válasza:
"Nagyon jól tudja, hogy várom a kérdést, és hogy esküvőt NEM szeretnék"
2013. jan. 27. 11:21
 37/39 anonim ***** válasza:
sztem a válaszom akkor is helyén való.
2013. jan. 28. 11:15
 38/39 anonim ***** válasza:
Jah, beszéljék meg a 8 év minden napján amit amúgy is tudnak. Nem akar esküvőt...
2013. jan. 28. 11:16
 39/39 anonim ***** válasza:

ez pont olyan nyafogas mint nem szeretem a kremest voltunk a nagyinal azt sutott es meg se kinalt belole.

Hiszen tudja hogy nem szereted.De akkor is legalabb megkinalt volna.

ahhh nagyon farasztoak egyes nok de nagyon.

2013. jan. 28. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!