Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kérnétek másik gyűrűt? Ha eljegyzést követően szakít veletek a vőlegény, tehát a gyűrű visszakerül a férfihoz, majd újra összejöttök, újra megkéri a kezeteket. Akkor új gyűrűt kérnétek, vagy jó lenne a régi is?
mit írt? copy-zd már be, légyszi! :)
Vagy privátba is küldheted!
24.
A kérdezőtől is elkérheted az üzenet szövegét. :) Nem harapok!
Amúgy azért tettem fel a kérdést, mert érdekesnek találtam a sztorit, amit egy ismerősöm mondott el magáról/magukról.
Ő a történetben a menyasszony.
Mesélte, hogy korábban szakítottak a most már férjével, majd pár hónappal később összejöttek ismét, később pedig újra megkérte a kezét a párja. És akkor felajánlotta neki, hogy ha akarja, legyenek új gyűrűk, ha nem szeretné a régit. De neki nem volt semmi kifogása a régi ellen. Ez már 5 éve történt. Azóta gyerekük is született, szerintem boldogan élnek, persze annyira nem ismerem őket.
Aztán meséltem ezt egy barátnőmnek is, aki teljesen ki volt akadva, hogy ő bizony új gyűrűt kért volna, rossz ómennek tekintette volna a régit. :)
Azt hiszem, az ismerősöm helyében nekem is jó lett volna a régi gyűrű.
Én nem hiszek abban, hogy eljut egy kapcsolat az eljegyzésig és aztán szétmennek, majd újra össze.
Akkor kötelezem el magam, ha komolyan gondolom...
Komolyan kell venni ezeket és akkor nem kell ilyenen vacillálni.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!