Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kérnétek másik gyűrűt? Ha eljegyzést követően szakít veletek a vőlegény, tehát a gyűrű visszakerül a férfihoz, majd újra összejöttök, újra megkéri a kezeteket. Akkor új gyűrűt kérnétek, vagy jó lenne a régi is?
De tudom értelmezni a kérdésed, nyugi! :)
Ezt írod: "Itt senki nem sír egy új gyűrűért! :)" >>> tehát új gyűrűt akarsz! De legalábbis azon vacillálsz, hogy kérni fogsz új gyűrűt! Hogy minek, nem tudom!
Tök mindegy, hogy van-e új gyűrűd vagy sem! A csávód a régi marad...ennyit akartam megértetni veled! :)
És ezért merészeltem azt írni,hogy akkor 10 szakítás, 10 gyűrű! :)
Értelmetlen dolgokat írsz. Hogy jutsz arra a következtetésre, hogy új gyűrű kell abból, hogy azt írtam, senki nem sír új gyűrűért? Veled nem érdemes szóba állni, igencsak furcsa logikád van.
Mellesleg azt sem tudom honnan veszed te vagy bárki más, hogy rólam van szó?
Valóban nem kérte vissza a gyűrűt a vőlegény, ő volt az, aki szakított a menyasszonyával. A menyasszony magától adta vissza.
Én el tudom képzelni azt is, hogy a vőlegény visszakéri a gyűrűt, annak ellenére, hogy ő szakít. Aztán hogy visszakapja-e már más dolog.
Szerintem ha szeretted/szereted és tetszik a régi gyűrű akkor természetesen az maradjon.
Az a rossz időszak is az életek része, nem, nem léteznek babonák. Csak akkor ha véletlenül szétmennétek rá lehetne fogni a gyűrűre... :P "babonaként" hehe.
Na a viccet félretéve, szerintem semmi értelme újat venni.
Mennyi volt a külön töltött idő?
(Még jó, hogy nem adta el)
Nekem sem tetszik a drágámozás, de hát ha neki ez a stílusa, megváltoztatni úgysem lehet.
Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!