Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit meglepett a párja az eljegyzéssel, honnan tudta, hogy mennyibe kerül a gyűrűje?
Hm.
Én szemtanúja voltam egy lánykérésnek 2 éve, én voltam felkérve fotósnak a srác által. 5-en voltunk piknikezni, ott történt a lánykérés. A csajszi teljesen meglepődött, és igent mondott, nagyon boldog volt.
Aztán hazafelé úton történt a dolog... A menyasszony megkérdezte a vőlegényt, hogy mennyibe került a gyűrű. Mi hárman hátul csak pislákoltunk, és próbáltunk nem odafigyelni... Aztán szegény vőlegény nem akarta elmondani, erre a drága jó menyasszonya megsértődött és beleszúrta a tőrt: "Egyébként jobban örültem volna, ha nem nagyközönség előtt kérsz meg."
Mi hátul majdnem elsüllyedtünk, a srác köpni-nyelni nem tudott, a csajszi meg sértődötten bámult kifelé az ablakon, egész úton hazafelé...
Később mesélte a srác, hogy a barátnője gyakran nézett lánykérős videókat, és mindig mondta, hogy jó annak, akinek ezt megörökítik a barátok, akivel ott vannak, akik számítanak, ezért gondolt ő is arra, hogy legyen "közönség".
Aztán elmondta azt is, hogy a piknikezés után pár nappal keresett valamit a böngészési előzményekben, és csodák csodájára eljegyzési gyűrűk árairól szóló oldalakat nézegetett valaki a gépükön, amihez csak ketten férnek hozzá..
Szóval a lényeg, hogy vannak ilyen emberek, akiket ez érdekel. Azóta egyébként már összeházasodtak, minden rendben van közöttük, és lassan gyermeket szeretnének.
Hát elég érdekes ember lehet, aki ilyeneken gondolkodik, amikor a párja kifejezi, hogy vele szeretne megöregedni...
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!