Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Akit meglepett a párja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit meglepett a párja az eljegyzéssel, honnan tudta, hogy mennyibe kerül a gyűrűje?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem a pénz számít! De azt gondolom, hogy mindenkiben ott motoszkál, hogy vajon mégis mennyi volt az a gyűrű. 5ezer vagy 25ezer vagy ...? Megkérdeztétek a párotokat?

2013. jan. 18. 19:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%
Ez idáig ilyen az eszembe nem jutott! Megkérdezni nem kérdezném meg semmi pénzért elmenni meg egy becsüshöz, hogy ugyan mennyi az értéke..., hát aki ilyet csinál...
2013. jan. 18. 19:40
 12/25 anonim ***** válasza:
57%
Nem, de amíg neked ez csak külsőségekről szól nem arról, amit szimbolizál addig jobb ha nem házasodsz.
2013. jan. 18. 19:42
 13/25 anonim ***** válasza:
48%
Tévedsz..szerintem a többség nem hogy ezen nem rágódik, hanem eszébe sem jut a dolog. Megkérdezni a páromat? Jesszus..isten ments, az ő dolga, hogy mennyit költött rá, én pusztán boldog vagyok, hogy velem képzeli el az életét. Maximum akkor jutna eszembe, hogy vajon mennyibe kerülhet, ha a gyűrűm különleges és látok egy hasonlót. Akkor feltűnik, hogy ez nem az égből pottyant, hanem egy ékszerüzletből.
2013. jan. 18. 19:50
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Hm.

Én szemtanúja voltam egy lánykérésnek 2 éve, én voltam felkérve fotósnak a srác által. 5-en voltunk piknikezni, ott történt a lánykérés. A csajszi teljesen meglepődött, és igent mondott, nagyon boldog volt.

Aztán hazafelé úton történt a dolog... A menyasszony megkérdezte a vőlegényt, hogy mennyibe került a gyűrű. Mi hárman hátul csak pislákoltunk, és próbáltunk nem odafigyelni... Aztán szegény vőlegény nem akarta elmondani, erre a drága jó menyasszonya megsértődött és beleszúrta a tőrt: "Egyébként jobban örültem volna, ha nem nagyközönség előtt kérsz meg."

Mi hátul majdnem elsüllyedtünk, a srác köpni-nyelni nem tudott, a csajszi meg sértődötten bámult kifelé az ablakon, egész úton hazafelé...

Később mesélte a srác, hogy a barátnője gyakran nézett lánykérős videókat, és mindig mondta, hogy jó annak, akinek ezt megörökítik a barátok, akivel ott vannak, akik számítanak, ezért gondolt ő is arra, hogy legyen "közönség".

Aztán elmondta azt is, hogy a piknikezés után pár nappal keresett valamit a böngészési előzményekben, és csodák csodájára eljegyzési gyűrűk árairól szóló oldalakat nézegetett valaki a gépükön, amihez csak ketten férnek hozzá..

Szóval a lényeg, hogy vannak ilyen emberek, akiket ez érdekel. Azóta egyébként már összeházasodtak, minden rendben van közöttük, és lassan gyermeket szeretnének.

2013. jan. 18. 20:22
 15/25 anonim ***** válasza:
Onnan tudtam, hogy mennyibe került a gyűrűm, hogy együtt vettük meg, mikor megkért még nem volt gyűrű.
2013. jan. 18. 20:22
 16/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem is gyűrűvel kérte meg a kezem, hanem spontán, és én mondtam, hogy nem is kell köves, mert fölösleges. A jegygyűrűket meg úgyis együtt fogjuk venni, arról így tudni fogom, mennyibe került... de ott sem vmi nagyon drágát szeretnék, mert nem engedhetjük meg maguknak... vmi szép középkategóriás sárga aranyat tervezünk.
2013. jan. 18. 21:09
 17/25 anonim ***** válasza:
én láttam utána az ékszerüzlet kirakatában és ott volt az ára is csak sejtem mennyi volt mert annak a cégenek aza szokása hogy mindig van ezekre akció. Hát elég távol volt a 25 ezertől az ára, még ha féláron is volt. A jeggyűrűt tudom mert auz ugyebár együtt intéztük kb fele annyi volt kettőnkenek mint csak az ejegyzési gyűrűm. (igaz azokat csináltattuk igy jóval olcsobb volt mint megfizetni egy plázában lévő franchise ékszerüzlet árát.)
2013. jan. 18. 21:41
 18/25 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig laikusként ránézve is meg lehet állapítani a nagyságrendet. Nyilván azt nem, hogy na ez 42599 forint volt, de ha valaki kicsit is konyít hozzá, látott már különböző anyagú gyűrűket és köveket egymás mellett, akkor ja... Mindegy, én nem tartom fontosnak, hogy tudjam az árát. A párom pedig ha elmondja elmondja, ha nem, akkor nem, ebből sem csinálok problémát.
2013. jan. 18. 21:53
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég érdekes ember lehet, aki ilyeneken gondolkodik, amikor a párja kifejezi, hogy vele szeretne megöregedni...

24N

2013. jan. 18. 22:20
 20/25 anonim ***** válasza:
A vőlegényem sem tudja az árát.Engem a nagymamája karikagyűrűjével kért meg, ő pedig a papájáét hordja.A gyűrű már 70 éves,nem tudom,hogy ma mennyit érhet,de az eszmei értéke felbecsülhetetlen.
2013. jan. 18. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!