Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötleteket kérnék, hogyan kérjem meg a kezét?
Én csatlakoznék azokhoz, akik azt írták, hogy a barátnőd személyiségének megfelelő eljegyzési módot válassz. Egy dolgot emelnék ki, ami nekem a legfontosabb...ez pedig nem más, mint a meglepetés ereje. Számomra teljesen mindegy lenne, hogy egy nyaralás során a Balaton parton sétálgatva, vagy a Tesco-ban bevásárlás közben vagy otthon mosogatás közben kérné meg a kezemet, a lényeg, hogy maradjon tátva a szám a meglepetéstől: )
Sok sikert és sok boldogságot!
26/n
Sportcsarnokos vagyok.
Egy jó kis hócsata közben, egy kirándulás alkalmával felértek a célhoz, párnacsata közben amikor győztél, nézel rá és ő ugye nem tudja miért lettél hirtelen ilyen és kérdezd meg tőle és ha elneveti magát vedd elő a gyűrűt.
Az én párom egyszer megkérdezte hogy mit mondanék ha megkérdezné. A válaszom az hogyha majd felteszi meg is válaszolom. Na ezt azért nehéz kivitelezni de ilyenkor lehet elővenni a gyűrűt! :)
Esetleg egy éjszakai csillaglesés közben. Hulló csillag - kérdezed hogy mit kívánt - általában erre jön hogy nem mondom meg - te meg válaszolhatsz hogy : de én elmondom, téged örökre.
Amikor hazajön vagy találkoztok és megy hozzá előre kipakolod gyertyákkal a szoba padlóját hogy "leszel a feleségem?" vagy egy csokor virágot veszel neki, benne egy kísérő cetlivel amire ez van írva.
Ezek ilyen kettesben történő megkérések.
Ha nyilvánosan akarod, akkor étterembe lehet megkérni őket sokmindenre, hogy pl desszert helyett a gyűrűt dobozban hozzák ki, vagy a süti tetejére legyen írva.
Vagy csak menjetek el sétálni akárhová, akár a közeli parkba, és ott. A lényeg a meglepetés ereje amikor nem gondolna rá :)
Legfontossab...oda kell menni!
DE előbb jól gondold meg.....
hát ugy látom vannak itt elég joo ötletek ;)
nem kell mondanom
tök ügyik vagytok ;)
Én a fürdőszoba tükörre akasztva leltem rá .
A wc papír utolsó lapjára virág volt rajzolva.
Hajnalban csipás szemmel ott sikítoztam örömömben :)))
A kávéfőzőn ott árválkodott egy csokor liliom, és a cipőm tele volt csokival.
A földszinten pedig a levelesládára rá volt írva.
Na? Hozzám jössz?
Ott sikítoztam még párat, és mire elértem a kocsihoz már ott állt a főnököm és a párom, közölve, hogy egy hét szabira vagyok utalva, és hallani sem akarnak rólam.
Egy teljes hetet úgy át tudtunk beszélni, mint két felnőtt ember, pedig előtte pont arról voltunk híresek, hogy annyira dilisek vagyunk, hogy egyszer nem vesszük komolyan a levegővételt és...
Szóval egy hét után mindketten igent mondtunk a házasságunkra.
Ennek már 10 éve. De még mindig nem komolyodtunk meg, pedig gyerkőc is van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!