Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem érti meg a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg a párom, hogy fél évnyi kapcsolat után még nem vagyok kész még akár egy eljegyzésre sem?

Figyelt kérdés
Sokszor összekapunk már ezen a témán, hogy nem érti, hogy nekem miért kell idő. (Előtte meg szeretnék mindent alapozni és főleg azért mert 21 vagyok)Még várni szeretnék.
2013. jan. 7. 00:48
1 2
 11/17 Robi.88. ***** válasza:
43%
igen én is ezen a véleményen vagyok. ezek a nők nem a másikba szerelmesek hanem a szerelembe.
2013. jan. 8. 06:31
 12/17 anonim ***** válasza:
itt nem az az elterjedt vélekedés, hogy a "párom" szót csak a nők használják? minden második kérdésnél felmerül... szerintem itt a kérdező a lány.
2013. jan. 8. 14:42
 13/17 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék, én vagyok a nő.
2013. jan. 8. 17:16
 14/17 anonim ***** válasza:
szerintem is korai, fiatal is vagy, pláne ilyen fiatal kapcsolat esteném a barátnőd nem igen nézi a realitásokat...
2013. jan. 9. 10:30
 15/17 anonim ***** válasza:
> barátod, bocs
2013. jan. 9. 10:31
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Ex pasim kijelentette,h ha elérjük azt h 1,5évig együtt lesünk eljegyez!Mondanom sem kell teljesen elutasítottam...romokban hevert a kapcsolatunk...nem fogta fel,h nem szeretem,és nincs szükségem sem rá sem a gyűrűjére...tőle el nem fogadtam volna semmi pénzért sem! De hál istennek kidobtam 1év után:D Én megértem,h nem szeretnél eljegyzést...hisz az nagyon kevés idő...mások éveket várnak,hogy biztosak legyenek a dolgukba!Próbálj meg vele higgadtan leülni,és megbeszélni a dolgokat!
2013. jan. 14. 17:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is éppen ezt próbálom megértetni a párommal. :( Nem értem hova siet ennyire.. Kicsit elbizonytalanít ezzel a viselkedéssel! Az exét 4 év alatt sem jegyezte el engem meg 4 hónap után elvenne?? Miért lett ilyen sürgős vajon? Sokszor mondja, hogy szeretne megállapodni, elege van már a keresgélésből a sok randizgatásból stb..

De nehogymár nekem ezért ne legyen időm felkészülni és végiggondolni a dolgokat...ez így annyira önző dolog!!

Még csak fél éve vagyunk együtt, 24 éves vagyok de abszolút nem vagyok rá felkészülve. Még alig ismerem, nem érzem annyira biztosnak a kapcsolatunkat, hogy egy ilyen komoly és felelősségteljes döntésre megérett volna. Több idő kell. Ha ezt nem képes elfogadni és mégis megteszi a kérésem ellenére az biztos, hogy kosarat kap.

2013. jan. 15. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!