Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Van valakinek titán gyűrűje?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek titán gyűrűje? Tenne fel képet?

Figyelt kérdés

Egy korábbi kérdés miatt írtam ki ezt,mert ott a kérdező írta hogy csalódott benne és nem olyan szép mint a képen látta.Ha valakinek van ilyen,tenne fel képet?kíváncsi vagyok hogy néz ki egy normál-nem retusált-képen.

Köszönöm.

2013. jan. 3. 17:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia! Egyik barátnőmnek van, ebayről rendelte, eredeti, így rendeltem én is egyet. Élőben én láttam és csodaszép! A linket megtudom mutatni:

[link]

És ezer forint!!!

2013. jan. 3. 23:24
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Korábban volt kérdésem hogy kinek van esetleg külföldről gyűrűje,de ott nem válaszoltak.Honnan tudom hogy valoban abbol az anyagból van?Ennyiért nem olcsó kicsit?De amugy szép gyűrű.

2013. jan. 4. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem olcsó, ha körülnézel magyar oldalakon, akkor is pár ezer forint :) Tudod az anyagok értéke eltérő lehet országonként, pl az arany is valamelyik országban nagyon nagyon olcsó. Ez amúgy biztos hogy igazi,már utána jártunk :) De ha az ebayen beírod hogy titanium ring, sok találatot ad ki, esetleg ott is nézelődhetsz, a legtöbb ilyen árban van, de van 4-5 ezer forintért is. Érdemes szétnézni, nem is hinnéd hogy milyen minőségi ékszereket lehet itt szerezni potom áron.
2013. jan. 4. 16:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Elhiszem,de én mint hozzá nem értő nem tudom hogy valoban miböl van az a gyűrű...és igen,vannak nagyon szépek....itthon is olcsó,de pár dollár nekem annyira fura...
2013. jan. 4. 17:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha egyet rendelsz valahonnan nem vesztes semmit. Az a pár száz forint...meg is tudod nézetni hogy valódi-e. Egyébként én fél éve póthajat rendeltem magamnak 3000 forintért, eredeti emberi haj. Azóta is hordom, semmi baja. Szóval hidd el, nem gagyik :)
2013. jan. 4. 17:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Ki kell itt is fogni sztem nem?
2013. jan. 4. 20:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Igazából nem tudom, rengeteg dolgot rendeltem már az ebayről, kivétel nélkül minden minőségi volt, újonnan, párszáz forintért. Itt a szállítási idő ami galibás, van hogy kell 1-1.5 hónap mire megjön az árú :( de megéri várni :)
2013. jan. 4. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Vigyázz a titániummal. Külföldön ékszerboltban dolgozom, főleg a srácoknál népszerű. egy jó minőségű gyűrűvel nem lesz problémád, ezekre ugye garancua is van. Az internetes rendeléssel légy óvatos, mert az anyag nem igazítható méretre.
2013. jan. 5. 23:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infot kedves utolso!
2013. jan. 6. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!