Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Sértő, idióta dolog, avagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sértő, idióta dolog, avagy sem?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok? Véleményre lennék kíváncsi!

3 éve vagyunk együtt a párommal. Én nem kívánok házasodni soha - bár ez még változhat-, Ő azonban szeretne. Én nem vagyok vallásos, Ő viszont az, keresztény, bár nem foglalkoztatja a vallás, ahogy engem sem. (Bár ez most mind mellékes)

Én szeretnék egy-egy (jegy)gyűrűt Neki is és magamnak is, hogy legyen egy szimbólum, ami kifejezi, hogy összetartozunk. Szerintetek hülyeség? Vagy netán sértő a hagyományokkal szemben? Vagy csak szimplán röhejes? Kíváncsi lennék, hogy ki milyen véleménnyel rendelkezik az ötletről. Kérem, idióták kíméljenek, az értelmes válaszokat köszönöm!

2012. dec. 7. 15:06
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

15-ös válaszolónak üzenem:

Épp ez az, hogy nem tök mindegy alapon működik ez nálam. A házasság egy nagy dolog, nem tudom, Te miért becsülöd alá.

Nem azt mondom, hogy feltétlenül fényűzőnek kell lennie egy házasságnak, de a megélhetés mellett nehezen engedhetnénk meg magunknak legalább egy igazán emlékezetes lagzit.

Neked kifogás. Nekem felfogás.

Elismerem, igazad van. Nem vagyok teljesen biztos magunkban, mert ott a félsz, hogy még egyszer megteszi, amit már egyszer megtett és összetöri a szívemet. Ezért sem akarnék Vele házasodni, de erről nem szívesen beszélek, nem szándékozom bővebben kifejteni ezt! Én nagyon szeretem, nem tudok nélküle élni, de nem tartom úgy, hogy a házasság feltétlenül szükséges, hogy kifejezze az összetartozásunkat.

Mennyi idős Vagy, ha szabadna kérdeznem? Nem tűnsz egy nagyon tapasztalt embernek. (Nem sértegetni akarlak, kérlek meg ne bántódj, csak ha már Te is olyan dolgokban fejted ki a véleményed, amelyre nem kérdeztem, akkor úgy vélem jogomban áll nekem is véleményt nyilvánítanom.)

17-es válaszolónak üzenem:

Elismétlem, realista felfogású vagyok. Azt mondják semmi sem tart örökké. S ha fentebb elolvastad, amit a 15-ös válaszolónak írtam, akkor egy aprócska utalást találsz arra, hogy miért is nem veszem biztosra, hogy tán együtt öregszünk meg. Viszont hinni hiszek benne, csak ott a kétely, hogy esetleg másképp alakul. Fiatalok vagyunk. Találhat más szerelmet is. Ha így alakul, akkor nincs miről beszélni. 3 év, az 3 év, s adja a jó ég, hogy örökké tartson. De az ember változik, az érzések változnak.

Nem úgy értettem! Önismerethiányom nem hiszem, hogy lenne, igen kritikus alkat vagyok, legfőképp magammal szemben, akármilyen hihetetlen is ez. Én úgy értettem, hogy ha még pár évig ugyanilyen boldoggá tudjuk tenni egymást és esetleg eljutunk addig, hogy győzködni kezd, akkor megváltozhat a döntésem a a házasság terén.

18-as válaszolónak üzenem:

Oh, hát ha ilyen helyzetbe kerülnék, én nem adnám zálogba, csak vissza. Nem tartom ezt játéknak, úgyhogy viccből el sem fogadnám. Karika, nem karika, mindegy, az se kell, hogy drága legyen. Nem vagyok egy nagyravágyó, beérem a kevéssel is.

2012. dec. 10. 17:19
 22/27 anonim ***** válasza:
56%
Szia! Szerintem semmi sértő nincs benne, mi is így élünk a Párommal! Jegyesek vagyunk és van egy 8 hetes kislányunk, számunkra így kerek az élet!:-) Lehet, hogy egyszer majd össze is házasodunk, de jelenleg jobb helye van annak a pénznek a gyermekünknél és a házunk felújítgatásánál. És ha nekünk egyszer esküvőnk lesz, szeretnénk ha emlékezetes lenne. Szoktunk viccelődni, hogy ha a 20 év "letöltendő" után is így szeretjük egymást, akkor összekötjük az életünket "hivatalosan" is! Bár a gyermek a legnagyobb kapocs az életben, elválni el lehet, de ezt széttépni nem!
2012. dec. 11. 07:15
 23/27 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak üzenem:

Ez gyönyörű, nagyon tetszik a hozzáállásotok és hogy így jó Nektek! :) Neked is köszönöm, hogy írtál! És sok boldogságot kívánok, remélem szép jövője lesz a kicsinek is, ahogy a kapcsolatotoknak is! :)

Ezentúl nem figyelem többet ezt a kérdést, úgyhogy utólag is köszönök minden választ! És Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

2012. dec. 11. 18:07
 24/27 Pali1977 ***** válasza:
56%
Mi is vettünk annak idején gyűrűt egymásnak, afféle összetartozás szimbólumnak, szerintem nincs benne semmi. A véleményetek meg változhat, de a boldogságotok nem ezen múlik.
2012. dec. 11. 19:01
 25/27 anonim ***** válasza:
56%
Férjhez menni én sem szeretnék,nem vágyam egyáltalán!Eljegyzés jobban bejön mint a házasság
2013. jan. 14. 17:10
 26/27 anonim válasza:

Szerintem kedves dolog. Sértőnek nem sértő, de ha már eddig eljutottatok mennyire szép lenne már ha örökhűséget fogadnátok egymásnak? Szerintem a házasság a világ egyik legszebb dolga amikor kèt egykori idegen rájön, hogy összetartóznak és szerelmesen szeretik egymást ezt a családjuk barátaik előtt is ünnepélyesen kinyilatkoztatják. Szerintem csodálatos dolog a kapcsolat orgazmusa. :) én nem hagynám ki. Sok boldogságot:)

24/L

2013. febr. 24. 19:07
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az őszinte válaszokat! :)
2013. ápr. 17. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!