Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 25 év körüliek! Mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év körüliek! Mennyi idő után jegyeztek el? Illetve mennyi idő után kérted meg a barátnőd kezét?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 22:36
1 2 3 4
 21/34 Babeli Zurzavar válasza:
engedjetek meg egy kerdest: erre a kerdesre tenyszeru valaszok erkeztek.., ha jol emlekszem 2 tartalmaz szibkektiv velemenyt. mi alapjan lett lepontozva az osszes valasz?!:-):-):-) komolyan nem ertem...
2012. nov. 28. 22:03
 22/34 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, én nem pontoztam senkit semmilyen irányba, nem tudom ki szórakozik. :S
2012. nov. 28. 22:30
 23/34 Babeli Zurzavar válasza:
na a szubjektiv szot is sikerult hiba nelkul leirnom az elozo kommentemben:-):-):-)
2012. nov. 29. 00:43
 24/34 anonim ***** válasza:
28%

nekem tavaly kérte meg a párom a kezemet, idén töltöttem a 25-öt.

a házasságot meg pont feleslegesnek tartom. mégis kinek bizonygatnánk azzal a papírral, hogy szeretjük egymást? az államnak? mivel ugye náluk kell aláírni :)

a családunk és a barátaink tudják, h mi a stájsz, mi is tudjuk mit szeretnénk egymástól, innentől nem írunk alá semmit :)

ő szerette volna, de meggyőztem, h az egész nettó baromság, nincs rá szükségünk. egyébként sem öltöznék habcsóknak, nem kell kidobni egy nap miatt 100ezreket, és semmi kedvem egy nyilvántartásba belevetetni, hogy kivel tervezem az életemet.

2012. nov. 29. 01:10
 25/34 anonim ***** válasza:
Tök, jó, hogy nulla százalékos lettem... :)...
2012. nov. 29. 08:28
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

24-es, akkor viszont érdekelne, hogy hogy tette fel a párod a kérdést?

"hozzám jössz feleségül?"

"leszel a feleségem?" ha erre igent mondtál, akkor nem értem a kommented többi részét.

Viszont ha csak azt kérdezte, hogy szerenéd-e velem leélni az egész életed, és erre mondtál igent, azt értem, csak akkor nem értem, minek kellett a gyűrű, ha enélkül is tudjátok?

Vagy csak odaadta?

És kérlek, ne sértődj meg, nem kötekszem, csak tényleg érdekel, mert kicsit tök ellentétes, amit írsz. Elfogadom bármit, ha látok benne logikát és megmagyarázod! :)

2012. nov. 29. 12:46
 27/34 anonim ***** válasza:
Nem vagyok 25 éves, de általában cca. 1-2 hónap alatt.
2012. dec. 1. 08:35
 28/34 anonim ***** válasza:

úgy történt; h már korábban is mondta, h el szeretne venni feleségül. ekkor győztem meg.

kitaláltuk azt a szép gesztust, h oké, akkor no papír, de egy gyűrűt szívesen hordanék, ill. hordjon ő is. :) szimbolikus jelentése van, együtt választottuk ki.

elmentünk egy számunkra fontos helyre, tettünk fogadalmat, elmondtuk egymásnak, h mennyire szeretjük a másikat, és felhúztuk a gyűrűket. sokkal szebb volt, mint egy hivatali papíraláírás.

tulajdonképpen menyasszony és vőlegény vagyunk. kicsit olyasmi mint egy nyíltvégű megtakarítás. maradhat így is, de lehet, h pár év múlva akár összeházasodunk.

remélem így már érthető az álláspontom.

nem az volt, h odatérdel elém a brilliánssal, aztán én kiröhögöm, h ugyan, dehogy megyek hozzád :P tudta mi lenne a válaszom, ha megkérdezte volna, így inkább az volt a kérdés, h élnék-e vele együtt a sírig, szeretnék-e közös gyermeket. erre pedig természetesen igen a válaszom :)

sokkal szebb így együtt maradni, hogy csak az ígéret van, mintha valami papír miatt kellene.

2012. dec. 1. 10:38
 29/34 anonim ***** válasza:
én négy év után kértem meg.
2012. dec. 4. 08:54
 30/34 anonim válasza:

Anyámék 1 hónap után házasodtak össze, és 30 éve házasok, a barátnőmék 8 év után. Az idő nem jelent semmit ilyen szempontból.

Nektek kell eldönteni, hogy összeillőek vagytok-e vagy sem, tudnátok-e egymással egy egész életet leélni.

2012. dec. 4. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!