Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év körüliek! Mennyi idő után jegyeztek el? Illetve mennyi idő után kérted meg a barátnőd kezét?
nekem tavaly kérte meg a párom a kezemet, idén töltöttem a 25-öt.
a házasságot meg pont feleslegesnek tartom. mégis kinek bizonygatnánk azzal a papírral, hogy szeretjük egymást? az államnak? mivel ugye náluk kell aláírni :)
a családunk és a barátaink tudják, h mi a stájsz, mi is tudjuk mit szeretnénk egymástól, innentől nem írunk alá semmit :)
ő szerette volna, de meggyőztem, h az egész nettó baromság, nincs rá szükségünk. egyébként sem öltöznék habcsóknak, nem kell kidobni egy nap miatt 100ezreket, és semmi kedvem egy nyilvántartásba belevetetni, hogy kivel tervezem az életemet.
24-es, akkor viszont érdekelne, hogy hogy tette fel a párod a kérdést?
"hozzám jössz feleségül?"
"leszel a feleségem?" ha erre igent mondtál, akkor nem értem a kommented többi részét.
Viszont ha csak azt kérdezte, hogy szerenéd-e velem leélni az egész életed, és erre mondtál igent, azt értem, csak akkor nem értem, minek kellett a gyűrű, ha enélkül is tudjátok?
Vagy csak odaadta?
És kérlek, ne sértődj meg, nem kötekszem, csak tényleg érdekel, mert kicsit tök ellentétes, amit írsz. Elfogadom bármit, ha látok benne logikát és megmagyarázod! :)
úgy történt; h már korábban is mondta, h el szeretne venni feleségül. ekkor győztem meg.
kitaláltuk azt a szép gesztust, h oké, akkor no papír, de egy gyűrűt szívesen hordanék, ill. hordjon ő is. :) szimbolikus jelentése van, együtt választottuk ki.
elmentünk egy számunkra fontos helyre, tettünk fogadalmat, elmondtuk egymásnak, h mennyire szeretjük a másikat, és felhúztuk a gyűrűket. sokkal szebb volt, mint egy hivatali papíraláírás.
tulajdonképpen menyasszony és vőlegény vagyunk. kicsit olyasmi mint egy nyíltvégű megtakarítás. maradhat így is, de lehet, h pár év múlva akár összeházasodunk.
remélem így már érthető az álláspontom.
nem az volt, h odatérdel elém a brilliánssal, aztán én kiröhögöm, h ugyan, dehogy megyek hozzád :P tudta mi lenne a válaszom, ha megkérdezte volna, így inkább az volt a kérdés, h élnék-e vele együtt a sírig, szeretnék-e közös gyermeket. erre pedig természetesen igen a válaszom :)
sokkal szebb így együtt maradni, hogy csak az ígéret van, mintha valami papír miatt kellene.
Anyámék 1 hónap után házasodtak össze, és 30 éve házasok, a barátnőmék 8 év után. Az idő nem jelent semmit ilyen szempontból.
Nektek kell eldönteni, hogy összeillőek vagytok-e vagy sem, tudnátok-e egymással egy egész életet leélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!