Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 20 évesen korai még az eljegyzés? Másfél éves kapcsolatról van szó.
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm most jegyezte el a barátnőjét és a környezetemben mindenki el van ájulva (főleg a felnőttek!!), meg mennek sorra a gratulációk. Én viszont nem látom értelmét a dolognak. 20 évesek, tanulnak, a lány a szüleinél lakik, a fiú diákmunkából tartja fenn magát albérletestől plusz hátrányos helyzet miatt valami plusz összeget kap az államtól. Tudom, nem rám tartozik, de kíváncsi vagy, hogy csak én látom értelmetlennek és hülyeségnek ezt az eljegyzést, vagy mások is hasonló véleményen vannak? mert a környezetem kb kifordult magából, mindenki a boldog párról beszél...2012. nov. 25. 23:09
21/23 A kérdező kommentje:
azóta összeházasodtak egyébként :) mert teherbe esett a lány. a csaj szüleitől kaptak házat, pénzt.
2013. márc. 7. 18:46
22/23 anonim válasza:
Na, milyen jól ráéreztem! Mindenkinek van legalább egy ilyen ismerőse. Én lányosztályba jártam, úgyhogy nekem több is jutott. Van olyan is, amelyik hopp, terhes lett, babát megtart, apuci lelép. Gyerek 2 éves, anyuci a szüleivel él és virul, kapja a gyest, a szülei meg kidolgozzák a belüket, hogy az unokának meg legyen mindene. 20-as voltam.
23/23 anonim válasza:
Ezek szerint nekik a szex is korai volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!